O dimineata tarzie de octombrie

18.10.24

Incerc sa reintru in ritmul de zi cu zi dupa cele cateva zile in Grecia, dar mintea mea (si nu numai ea) se plimba prin alte locuri ... pe langa faptul ca am intrat direct intr-o zi plina de munca, am venit de la 27 de grade la frigul din Bucuresti si a fost ca un soc, iar corpul incearca sa se adapteze insa nu prea ne iese.

Mi-am facut un ceai aromat si delicios, am intins mana dupa ceasca asta de la Asanorii care imi place mult si care ma face mereu sa zambesc si incerc sa bifez cat mai multe lucruri de pe lista lunga pe care o am in fata. Mai aveam nevoie de cateva zile de relaxare, dar asta e ... am savurat din plin zilele astea departe.

Am folosit cateva produse pentru ten de la Fresh ca sa imi fac o idee despre ce are brandul asta de oferit in materie de ingrijirea pielii, folosesc deja de la ei doua produse pentru buze care imi plac mult si de care vreau sa va si povestesc in curand. Sunt putine branduri care reusesc sa imi mai starneasca curiozitatea in ultima vreme, asa ca atunci cand incerc ceva nou e ca o mica aventura.

Am ales parfumul Black Sugar de la Korres azi, probabil inca influentata de Grecia sau poate nu ... Black Sugar e un parfum oriental, cu note de vanilie, caramel si heliotrop, imi place mult in perioada asta a anului. E un gurmand cald, dar aerat si lejer si pe mine miroase foarte bine.

 

Micul dejun a fost o farfurie cu cateva chestii pe care le aveam in frigider, cand nu sunt in graba dimineata (si incerc sa nu fiu in cele mai multe zile) imi place sa ies putin din cotidian si sa savurez ceva care sa imi dea o stare de bine. Trebuie sa dau o comanda de mancare pentru ca nu prea e nimic prin frigider, am trecut si asta pe lista cu lucruri de facut.

M-am uitat pe pozele din vacanta si am zambit larg ... va las doar doua de cand am ajuns (am de sortat o multime de poze pentru ca am trait niste momente extrem de frumoase, pe unele le-am prins in poze, pe altele doar le-am savurat) si o sa incerc saptamana viitoare sa scriu mai multe despre cum a fost si ce-am facut.

Cum ati inceput ziua de azi?

Trimiteți un comentariu