Geske Warm & Cold Eye Energizer 6 in 1

1.10.24

Am stat cateva minute bune cu degetele pe taste incercand sa-mi amintesc unde am vazut prima data dispozitivele de la Geske, dar nu reusesc sa-mi amintesc. Tind sa cred ca la Elle, pe unul din siteurile lor de afara, cand le-au acordat celor de la Geske un premiu pentru inovatie, dar nu stiu sigur daca ala a fost primul contact cu brandul, dar cred ca nici nu mai conteaza. Am aflat, mi s-a parut interesant si mi-a ramas gandul la dispozitivul pentru ochi. 

Inainte de ziua mea m-a intrebat mama ce vreau ("ceva ce chiar iti doresti") si mi-a venit natural raspunsul. Asa ca l-am tot folosit in ultimele 2 luni si am asteptat inainte sa povestesc despre el. Il gasiti si la Tei, dar si aici de unde l-am comandat si eu pentru ca mama nu are treaba cu comenzile on-line - codul SOLE8602 va ofera inca 5% reducere suplimentara. La noi sunt disponibile doar cateva variante de culoare, pe siteul oficial sunt mult mai multe.

Ochii sunt principala mea problema, nu numai din cauza problemelor de vedere pe care le am, dar si perioadei pe care o traim, avalansei de dispozitive care ne obosesc zilnic ochii, dar si jobului meu care inseamna ore petrecute in fara monitorului sau cu telefonul in mana in multe zile. 

M-au atras cateva lucruri la produsul asta de la Geske:

- tehnologie germana, bazata pe AI, cu ani de studii in spate si parteneriate cu dermatologi si chirurgi plastici

- pret accesibil pentru ceea ce ofera

- garantia direct de la ei de pe site este de 15 ani, la Sole am vazut ca scrie pe cutie doar 2 ani

- aplicatie proprie foarte inteligenta si cu o multime de informatii utile

- extrem de usor de folosit si extrem de usor de manuit (greutate si forma potrivita pentru a fi o placere sa il folosesti)

- realizat din silicon biocompatibil prietenos cu pielea, rezistent la apa, usor de curatat

Warm & Cold Eye Energizer 6 in 1 este un dispozitiv foarte bine gandit si combina tehnologia brevetata SmartSonic Pulsation (peste 11.000 de pulsatii sonice pe minut) cu cele 2 tehnologii avansate pentru acest dispozitiv: Relaxing Eye Warming Technology (incalzirea uniforma a suprafetei la 45 de grade - recomandare de folosire timp de 90 de secunde) si Energizing Eye Cooling Technology (raceste delicat pielea la 19 grade - recomandare de folosire timp de 15 secunde).

Pe partea de pornire a dispozitivului (unde se poate seta si intensitatea dorita - sunt 10 moduri) este partea SmartSonic Pulsation care stimuleaza punctele de sub, dar si deasupra ochiului, cu ajutorul modelelor de masaj din silicon, special concepute pentru zona asta. Tehnologia Youthful Glow Massage elibereaza tensiunea din muschii ochiului si ajuta si pe partea de elasticitate. Forma rotunjita si concava previne presiunea excesiva asupra ochiului, dispozitivul este foarte usor de folosit si este un rasfat pentru ochi.

Pe partea cealalta sunt cele 2 moduri cu incalzire, respectiv racire si se alege modul dorit prin apasarea soarelui pentru Warm si a fulgului de zapada pentru Cold. Asa cum scriam mai sus partea de incalzire este recomandata la 90 de secunde pentru fiecare ochi, iar cea de racire la 15 secunde pentru fiecare ochi. Functia de masaj se poate folosi inainte sau dupa una dintre astea doua tehnologii, se poate folosi singura sau se pot combina pentru un adevarat ritual de relaxare.

Relaxing Eye Warming Technology relaxeaza ochii obositi (mi se pare perfecta la finalul unei zile pline), ajuta fluxul sanguin si ajuta la o mai buna absortie a produselor pe care le vei folosi in aceasta zona. Energizing Eye Cooling Technology mi se pare perfecta dimineata cand ochii sunt umflati si au nevoie de revitalizare, ajuta pe partea de contractare a vaselor de sange si in teorie ar trebui sa aduca o imbunatatire pe partea de cearcane. Nu ma pot pronunta la partea de cearcane pentru ca eu am dormit extrem de putin anul asta si ar fi o prostie sa astept sa rezolve dispozitivul asta orele de somn lipsa, dar am vazut clar semne de mai bine.

Se foloseste pe pielea curata, fara produse de ingrijire aplicate pe piele, nu se recomanda folosirea de mai mult de 3 ori pe zi, iar mie mi se pare foarte misto atat ca si concept, cat si ca efecte. Folosesc partea de racire dimineata si combin cu un mic masaj in jurul ochiului, iar seara folosesc partea de incalzire urmat de un masaj sub ochi. Pe langa efectele pe zona ochilor simt ca mintea mea percepe asta ca pe un rasfat si ma ajuta sa ma relaxez si mai mult.

Dispozitivul meu a functionat perfect cand a ajuns (total incarcat) si m-a convins de la primele folosiri, insa dupa prima incarcare am avut ceva probleme la partea de racire - mai exact daca incerc direct racirea se opreste desi este incarcat. Cei de la Sole mi-au zis sa-l trimit in service, insa nu am vrut sa fac asta si am gasit o metoda sa evit asta: il las sa se incalzeasca cateva secunde fara sa-l aplic pe piele, dupa care trec pe modul racire si asa nu mai sunt probleme. Nu stiu daca e ceva general sau doar la dispozitivul meu e asta, dar am vrut sa ma spun si aspectul asta care e singurul minus la acest produs.

Cum vi se pare dispozitivul asta? Va tenteaza sa incercati asa ceva? Ati incercat vreun alt produs de la Geske?

Trimiteți un comentariu