7 intr-o saptamana #476

20.10.24

Saptamana asta a inceput pe o plaja din Creta, cu mare si cu soare, au fost cateva zile de care aveam nevoie si pe care le-am savurat din plin, desi n-am plecat intr-un moment extrem de linistit din viata mea. Incerc sa ma intorc la un ritm cat de cat normal, dar a fost o trecere atat de brusca de la relaxare la multa munca si multe lucruri de facut ...

Am prins o vreme foarte buna, 26 - 27 de grade, de care am profitat din plin, asa ca am folosit destul de multe produse cu SPF mai ales ca adia si vantul. Am plecat doar cu rucsacul in spate, insa am gandit foarte bine bagajele si am avut si palarie si am luat cu mine si salul cu UPF 50+ de la Soari pe care l-am folosit si pe post de sal, dar si sa acopar alte parti ale corpului (picioare, cap) in functie de cum se plimba soarele.

Am petrecut destul de multe ore in piscina (sper saptamana viitoare sa va povestesc mai multe si despre locul in care am stat), am consumat multe fructe, am ascultat muzica si pur si simplu am lasat totul sa treaca pe langa, am incercat sa ne curatam mintea de toate gandurile mai putine placute si sa fim in momentul ala.

Plimbarile lungi pe plaja au fost cele la care am visat inca de cand am gandit escapada asta de cateva zile in Creta, mi-am dorit culori de vis, nori care sa te faca sa visezi cu ochii deschisi si niste apusuri care sa imi bucure sufletul si am avut parte de toate asta si chiar de mai mult. Unele momente le-am prins cu telefonul, altele le-am trait pur si simplu.

Joi am petrecut cateva ore in Heraklion inainte de intoarcerea acasa si am avut parte de alte culori de vis, de momente extrem de frumoase si de un oras care ne-a placut mult. L-am luat la pas, ne-am bucurat de ce are de oferit si am intalnit o gramada de oameni prietenosi cu care am stat de vorba despre toate si nimic.

Acasa ma astepta o lista lunga de lucruri de facut, am intrat direct in program de munca intens, dar ma asteptau cateva surprize si cateva comenzi pe care le-am dat saptamana trecuta. Am dat o comanda la Sinsay si am vazut ariciul asta dragut, asa ca l-am luat si o sa ii gasesc un loc in bucatarie - nu m-am hotarat inca ce o sa tin in el, dar ma face sa zambesc de cate ori il vad.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste, cu cateva carti noi pe care le-am luat de pe Antic ExLibris la niste preturi extrem de mici, dar si cu rasfat pentru par si corp pentru ca am petrecut cateva zile in soare. Am mers pe ingrediente calmante care sa-mi ajute pielea si pe produse hranitoare pentru par, am luat lucrurile incet si m-am concentrat pe mine.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu