7 intr-o saptamana #475

12.10.24

Saptamana asta a fost cu de toate, am inceput-o cu o veste buna si care a venit la fix pentru a incheia niste lucruri, a continuat cu multa munca, dar si cu cateva surprize frumoase, a venit si cu niste nervi si cu niste dureri, dar acum totul e bine pentru ca maine plec intr-o scurta vacanta pe care o astept din iulie, de cand am facut planurile. Nu pot sa plec mult, dar am de gand sa profit de zilele astea si sa-mi incarc bateriile.

Marti am acceptat o invitatie a celor de la Foreo la o discutie care mi-a placut mult si ma bucur ca am avut cum sa ajung. Asa cum probabil ati vazut in ultimii ani nu prea m-am mai dus la evenimente (din lipsa de timp in cele mai multe cazuri, dar si din lipsa de interes in altele), dar Foreo este un brand care imi place mult, am 3 dispozitive de la ei pe care le folosesc si sunt extrem de curioasa de ce urmeaza - ultima lor lansare este una pentru par si studiile arata mai mult decat promitator. Sper sa va povestesc mai multe despre asta pe viitor.

Am stat mai multe ore decat am anticipat, insa cand vorbim de marketing, piata de beauty, ultimele tehnologii se activeaza mintea mea avida de informatii. Mi-am dat seama cu ocazia asta ca n-am intrat de foarte mult timp in fostul hotel Hilton, actualul Intercontinental Athenee Palace, si mi-a placut ce-am vazut si m-am intors cu un nou device de la Foreo - Peach 2 Go pe care il voiam de ceva vreme. Clar o sa va povestesc despre el pentru ca continua povestea cu epilarea si chiar sunt curioasa sa vad cum e si ce rezultate o sa am.

Cei de la Pick'N'Dazzle au lansat o cutie noua interesanta, chiar m-am uitat pe site la inceputul saptamanii si ma batea gandul sa o comand, dar mi-au luat-o inainte si m-au intrebat daca vreau sa incerc produsele si sa va spun despre ele. Si am zis da imediat pentru ca mi se pare un super pret: 149 lei pentru 5 produse full size + o surpriza parfumata, iar valoarea produselor este mult mai mare. O gasiti aici in caz ca va intereseaza.

In cutie sunt 4 produse noi de la Avant Skincare, brand care mie imi place si de la care am tot avut produse din cutiile Pick'N'Dazzle: 2 creme hidratante, una cu centella asiatica si una cu pullulan, un gel de ochi extrem de interesant si un balsam de buze cu acid hialuronic + un gel de curatare de la Labor8, un brand nou in portofoliul lor, care pare promitator si o mostra de parfum tot de la brandul asta nou.

Cei de la Pick'N'Dazzle au 3 dintre parfumurile lor ca optiuni in cutii si chiar as vrea sa le incerc pentru ca mi-a placut ce-am citit si vazut pe siteul celor de la Labor8. Mostra pe care am primit-o are 2 ml si este de la parfumul 481 Hased care pare foarte foarte interesant. Revin cu impresii dupa ce il incerc pe piele si vad cum se transforma pe parcursul zilei.

Am schimbat incaltamintea si inca imi e gandul la o pereche de Skechersi bej, dar nu am gasit nicio oferta buna la modelul pe care il vreau, asa ca raman in asteptare. Pana atunci o sa ma bucur de perechea asta si de unii negri pe care mi i-am luat recent. Cred ca am mai spus ca pentru mine talpa lor e cea mai comoda si cand am mult de mers ma bazez mereu pe ei.

Urmeaza cateva saptamani pline pentru mine, atat la munca, cat si cu planurile mele personale, asa ca am incercat sa ma organizez cat mai bine si sa nu las lucurile la voia intamplarii (acolo unde pot face concret ceva sa planific), sper sa iasa bine tot ce am de facut si sa fie liniste, chiar daca va fi o perioada aglomerata.

Azi e cu liniste, cu relaxare si cu zambete, iar zilele urmatoare sper sa fie absolut de vis pentru ca avem nevoie de asta. Bagajul o sa il fac in seara asta, nu am obiceiul sa ma stresez cu ce iau/ ce nu iau, stiu foarte bine ce imi trebuie si sunt capabila sa plec zile intregi doar cu rucsacul in spate si sa nu imi lipseasca ceva din ce-as avea nevoie. Cred ca vine pe masura ce inaintam in varsta sau poate nu ... eu nu eram asa, plecam cu multe in bagaj, insa sunt ani buni de cand lucrurile s-au schimbat radical si e asa de bine.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu