7 intr-o saptamana #474

6.10.24

Zilele astea a mirosit a toamna, desi au fost si multe zile frumoase, calduroase si cu soare, asa ca am trecut la parfumuri pe care le folosesc doar in perioada asta si mi-am amintit de Narciso Poudree, un pudrat lemnos cu note florale dupa care intind mana doar in octombrie si noiembrie. Am mai incercat si alte variante de Narciso, dar tot asta a ramas preferata mea.

A ajuns in sfarsit editul Skintellectual de la Cult Beauty si de-abia astept sa incerc cateva dintre produse. Este al treilea edit pe care l-am luat anul asta, am dat 45 de lire pe el, iar valoarea produselor este de cel putin 4 ori mai mare. Asa pot sa incerc produse de la branduri care ma intereseaza fara sa dau multi bani pe un singur produs care poate nici nu o sa mi se potriveasca, chiar daca mi-a starnit curiozitatea. Pe site deja este magazinul de Craciun aici si sunt cateva seturi care mi se pare extrem de reusite. Posibil luna viitoare sa ma rasfat cu ceva, sa vad cum stau cu bugetul.

Am primit cateva noutati saptamana asta, am dat si eu o comanda pe Trendyol pentru ca am gasit cateva produse la niste preturi de necrezut (o geanta Mango si 3 produse de la Pieces, un brand danez care mie imi place mult si de care v-am mai spus), dar am primit si cateva cadouri printre care perechea asta de papuci care mi-a adus un mare zambet pe fata. Nu stiu de unde e luata, dar imi place mult de tot.

Daca diminetile au fost cam nebune si pline saptamana asta am incercat sa echilibrez lucrurile seara: plimbari, momente de rasfat. chestii delicioase facute la cuptor si timp de calitate. M-am si uitat la cateva filme, am citit, am colorat, mi-am lasat mintea sa se plimbe unde a vrut, nu am avut zile tocmai usoare si am fost atenta sa raman cumva intr-o stare de bine.

Sfarsitul de saptamana a fost cu multa relaxare, cu liniste, cu multe cani de ceai, cu lumanari parfumate, cu cateva produse noi pe care le-am incercat, cu niste planuri pentru ca urmeaza o perioada cu multe lucruri pe lista de facut, cu zambete si cu somn. Vineri am avut iar o reactie alergica destul de urata la ceva ce m-a muscat/ intepat, mi-a cam dat batai de cap si niste planuri peste cap. E a doua oara in ultimele saptamani si nu stiu ce se intampla, dar mi-a dat o stare de disconfort care nu mi-a placut deloc.

Vineri s-au implinit 11 ani de cand am gasit-o pe Alma pe strada si am incercat sa ii fac ziua cat mai frumoasa pentru ca este o minune de catel care mi-a bucurat fiecare zi de cand am salvat-o din mijlocul strazii. E un catel atat de iubitor si recunoscator cum rar intalnesti, bucuria ei e reala (cateodata glumesc si ii spun ca ar fi trebuit sa o cheme Happy), are si ea destul de multe probleme si se deplaseaza tot mai greu, iar momentele astea cand sta pe banca si priveste lumea ii plac la nebunie.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu