Placeri de septembrie

24.9.24

Au trecut deja cateva saptamani de toamna si m-am gandit ca e un moment potrivit sa va povestesc despre ce mi-a placut in ultima vreme pentru ca este o perioada de tranzitie care de multe ori ne prinde pe picior gresit. Inca e cald, dar nu e vara, in unele zile e mai racoare, dar nu e nici toamna ...

Lavish Care e un brand grecesc pe care l-ati tot vazut pe blog pentru ca au produse bune si ieftine, iar gama cu banane, dar si cea cu caramel m-au cucerit. Am vazut pe contul lor de Instagram ca au lansat in vara niste editii limitate si Pistachio Gelato mi-a facut inima sa bata putin mai tare. Am sperat sa apara si la noi si cand am vazut-o aici am dat comanda direct. Am profitat de o oferta 2+1 si am luat toate 3 produsele din gama: exfoliant, gel de dus si lotiune de corp.

Aroma este exact ceea ce am sperat sa fie - gelato cu fistic, daca va place inghetata cu fistic o sa va placa sigur. Insa produsele nu mi se par la fel de bune ca cele din gamele de care am zis mai devreme. Exfoliantul, desi spun ei este hidratant, nu mi se pare la fel de cremos ca celelalte doua pe care le folosesc si imi plac mult, iar mirosul de la gelul de dus nu mi se pare ca umple baia asa cum m-am obisnuit cu produsele lor. Ma bucur ca le-am luat pentru ca eram foarte curioasa, le folosesc cu placere, dar imi plac mult mai mult celelalte arome incercate pana acum.

Acum 10 ani as fi spus ca nu o sa pun vreodata gura pe sushi (si pe altele), dar lucrurile se schimba, noi ne schimbam si sunt ani buni de cand sushi imi la nebunie. Si daca tot nu mai e atat de cald au fost mai multe zile luna asta cand am savurat sushi si mi-am luat timp sa fac ce-mi place. Desi e o perioada nebuna pentru ca am mult de munca si trebuie sa asez bucataria dupa renovare am fugit de cateva ori in parcurile din zona mea pentru a citi in liniste si pentru a ma deconecta de la toata zapaceala care ma inconjoara.

In ultimele saptamani am fost atenta sa folosesc constant uleiuri de par pentru ca vara asta a fost una extrem de calduroasa, iar parul meu pe langa expunerea la soare si transpiratia constanta a fost supusa si prafului si multor alte lucruri care se intampla cand esti intr-o renovare. Astea 3 sunt cele pe care le folosesc constant, v-am povestit mai multe de ele pe Instagram, Kerastase are o varianta noua de ulei lansata recent pe care am primit-o si eu si sunt chiar curioasa cum se compara cu varianta asta emblematica si pe care multa lume o iubeste de la ei.

Faptul ca nu ne mai topim pe strada inseamna si ca pot sa ma bucur de produsele de machiaj care imi plac, iar stickurile astea cremoase de la Westman Atelier sunt foarte foarte reusite si ma bucur mult ca am variantele astea mici pentru ca nu au preturi tocmai ieftine. Iluminatorul l-am luat intr-un edit de la Cult Beauty, iar bronzerul l-am primit cadou de la o prietena.

Au formule foarte bune, gandite sa ofere si ingrijire tenului, sunt pigmentate, se aplica extrem de usor si arata foarte natural pe ten. Westman Atelier e un brand care mie imi place mult, dar nu am avut ocazia sa incerc produse de la ei pana acum. Dar mai vreau ...

Voi ce mici placeri aveti zilele astea?

Trimiteți un comentariu