La vie en rose

10.9.24

Viata nu e intotdeauna roz, e cu bune si cu rele, e cu rasete si lacrimi, e frumoasa uneori, iar alteori seamana cu un cosmar care pare ca nu se mai termina. E cu urcusuri si coborari, e cu experiente bune si cu experiente nasoale, e cu lucruri care ne bucura, dar si cu lucruri care ne dor. Uneori putem sa luam decizii si sa schimbam lucrurile, iar uneori suntem simpli spectatori si tot ce ne ramane este sa acceptam si sa traim cum putem mai bine.

Dar asta nu inseamna ca nu putem sa ne facem noi zilele mai frumoase. Fie ca e vorba de atitudinea noastra, de un lucru bun pe care putem sa il facem pentru altcineva sau de o mica bucurie pe care ne-o facem singuri, avem puterea sa ne facem zilele mai bune. Am ales roz pentru postarea de astazi pentru ca mi se pare o culoare optimista, dar roz e doar un detaliu ... conteaza ce simti, ce gandesti si ce alegi sa faci cu timpul tau.

Despre micile bucurii roz de astazi o sa va spun pe scurt: parfumul Rose Magnetic de la Essential Parfums (imi doresc mult varianta Fig Infusion, dar nu am reusit sa o iau anul asta si cred ca va ramane o dorinta pentru toamna urmatoare), un buchet de trandafiri roz de la Lidl, ciocolata neagra Delicata, Lip Volume Plumping Effect Lip Cream de la Kiko si cercei argintii sub forma de inima (incerc zilele astea sa port cercei in toate gaurile pe care le am in urechi).

Dimineata a venit o comanda de la Sezamo si mi-am luat o gogoasa Cheesecake, v-am mai spus de ea - am primit-o anul trecut de la Sezamo si de atunci am cumparat-o de multe ori. Eu nu consum gogosi in mod normal, ideea de coca nu este una care ma atrage absolut deloc, insa gogoasa asta e altceva si cand si cand imi iau cate una si o savurez. 

Mi-am inceput ziua cu un dus lung si pentru ca dimineata si seara nu mai e cald, ci se simte toamna, am trecut la arome mai gurmande - Marshmallow de la Ziaja e exact ce pare: o bezea roz dulce si aromata si imi da o stare de bine. Am mai multe produse din gama asta si am de gand sa ma bucur de ele in perioada asta.

Tu in ce culoare vezi azi viata?

2 comentarii