Pages

19.9.24

Guilty pleasures? Da si nu!

Nu stiu daca am ales cel mai potrivit titlu pentru ce vreau sa scriu azi, dar nu am avut alta idee mai buna ... vreau sa va spun despre produsele alea pe care le cumparam si folosim desi mai avem cateva asemanatoare sau de lucrurile pe care le luam desi stim ca o sa intindem mana dupa ele mai rar decat dupa altele pe care le folosim frecvent. Eu cred in echilibru si cred ca in viata e vorba si despre placeri, despre decizii spontane, despre bucurii mici, despre pofte satisfacute. 

Mie imi plac produsele nude pentru buze, sunt cele cu care ma simt cel mai bine, cele dupa care intind mana aproape zilnic, imi plac si sunt curioasa sa incerc produse noi atunci cand ceva imi atrage atentia. Tin toate produsele la intuneric si racoare (cat se poate) si rareori mi s-a intamplat sa arunc un produs pentru ca si-a schimbat consistenta sau mirosul, desi am mai multe decat ar fi normal sa am.

Am ales cateva pentru poza asta: un gloss de la Pupa Milano luat in vara cand au lansat cateva nuante noi, un altul de la Smashbox pe care l-am luat intr-un set la un pret foarte bun, un booster de la Artdeco pe care il am in mai multe nuante, Lip Butter Balm de la Summer Fridays in nuanta Vanilla Beige (in topul preferintelor mele anul asta), un gloss de la Dior si unul de la Kiko. Imi plac in egala masura si, desi aparent par asemanatoare, sunt diferite si arata diferit pe buze.

 
Imi place sa citesc si de cele mai multe ori ma indrept spre carti care ma fac sa gandesc, din care am ceva de invatat, carti care ma ajuta sa evoluez, dar la fel de bine pot sa savurez o carte usoara si amuzanta (asa cum altii se uita la o comedie romantica), sa ma rup de realitate pentru timpul cat am cartea in mana si mi s-a intamplat de multe ori ca o astfel de carte sa ma ia prin surprindere si sa fie mult mai profunda decat credeam eu. Vi Keeland are un stil de scris care imi place, personajele ei sunt cu sare si piper si cand vad ceva nou pun in cos si astept un moment potrivit pentru o lectura de genul asta.


Pentru multi oameni a te spala = ceva ce trebuie sa faci si atat, pentru mine dusul sau baia (lunga daca se poate) sunt momente in care imi las mintea sa se elibereze si incerc sa ma rasfat. Aleg produsele in functie de vreme, stare si pofte. Uneori vreau ca aroma aleasa sa ma relaxeze, alta data vreau sa imi dea energie, alta data sa spele toata nebunia de peste zi, iar alta data vreau doar sa zambesc si sa miros delicios. Monster Octopus de la Lush e un cadou primit de la o prietena si arata exact asa cum vedeti, desi nu sunt cel mai usor de folosit mie imi plac mult jeleurile de dus si asta ma face sa zambesc larg cand il vad.

Acum vreo 2 ani as fi afirmat cu tarie ca mochi nu e pentru mine, nu e ceva ce ma atragea si nici nu am fost vreodata curioasa sa incerc vreo varianta. Am primit de la Sezamo o varianta cu matcha si m-am gandit ca e momentul bun sa vad ce si cum. Mi-a placut si de atunci cand ajung pe undeva unde vad mochi imi iau cate o cutie - am incercat cateva variante, cele cu lapte, taro si banane imi plac cel mai mult, asta a fost cu lamaie si a fost ceva nou.

Nu cred ca e cazul sa va mai spun ca imi plac parfumurile, insa consider ca am prea multe si atunci mostrele si miniaturile ma ajuta cand vreau sa incerc ceva nou sau sunt curioasa cu privire la un brand. Nu am intentia sa cumpar vreun parfum full size de la Prada, dar mi-a placut sa descoper ce au prin miniaturi si mostre pe care le-am luat de pe Notino in diverse cutii. Profit sa va amintesc de categoria de pe site de aici unde gasiti discovery boxurile care pot fi personalizate, cutiile de tip beauty box care se lanseaza periodic si alte cutii cu miniaturi sau discovery kituri gata facute.

 
Am lasat la final cumparaturile alea impulsive sau facute strict pentru ca ceva ti-a captat privirea, nu e ceva ce fac des, dar daca ceva imi place si stiu ca o sa am ocazia sa port articolul respectiv si e la un pret decent il iau. Nu stiu cat de des o sa port perechea asta roz de la Sprandi, dar stiu ca o sa ma faca sa zambesc si ca merge cu cateva rochii pe care le am.
 
Cerceii imi plac la nebunie si de-a lungul anilor am reusit sa adun multe modele care imi plac, dar in ultima vreme nu prea m-am mai uitat - urmeaza luna viitoare sa fugim cateva zile si mi s-au parut mai mult decat potriviti pentru asta. I-am cumparat on-line si preturile au fost pana in 15 lei/ perechea.

Voi ce produse ati trece intr-o astfel de postare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu