Duo de la Ma:nyo pentru repararea barierei de protectie

26.9.24

Combinatia asta de produse de la Ma:nyo este una care imi placa la nebunie si care m-a ajutat extrem de mult anul asta cand tenul meu a dat semne de nemultumire in repetate randuri. Bifida Ampoule Mist a fost o descoperire intamplatoare la inceputul anului trecut. L-am vazut, mi-a placut la nebunie formula cu peptide, fermenti, extract de ciuperci si alte ingrediente foarte bune pentru piele, l-am folosit si l-am cumparat de cateva ori de atunci. 

Si pentru ca mi-a placut asa mult am luat si serul, insa as vrea sa incerc si padurile din gama asta. Cei de la Ma:nyo au mai multe produse, insa doar astea mi-au atras mie atentia, m-am uitat si la alte produse insa nu au fost formulele pe placul meu. Gasiti produsele atat in Farmacia Tei (unde in momentul este si o oferta buna), cat si on-line pe diverse siteuri.

Bifida Ampoule Mist intareste bariera pielii si hraneste pielea uscata, e genul de produs pe care il poti folosi oricand pe timpul zilei si vei simti imediat cum calmeaza si reimprospateaza. Formula mi se pare extrem de bine gandita: Bifida Complex, peptide (inclusiv peptide de cupru), extracte de ciuperci si plante si multe alte ingrediente care ajuta cu adevarat pielea.

Este foarte lejer, deloc lipicios, se poate folosi si peste machiaj, pulverizeaza exact cum trebuie si face tot ce promite: hidrateaza, calmeaza iritatia, reduce inflamatia, reface bariera de protectie a pielii, aspectul tenului se imbunatateste vizibil de la prima folosire. L-am recomandat de multe ori de cand l-am descoperit si este un produs care mie nu-mi lipseste.

Bifida Biome Complex Ampoule a venit ca o continuare a mistului si ma bucur ca am luat produsul asta pentru ca imi place la nebunie. Formula este gandita tot pentru hidratare intensa si refacere a barierei cutanate, pe langa Bifida Biome (probioticul lor patentat) mai contine alte 5 tipuri de probiotice, 10 tipuri de acid hialuronic, peptide de cupru, niacinamide, squalane si acid madecassic.

Este foarte lejer, se absoarbe imediat in piele si poate fi folosit atat dimineata, cat si seara. Este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv tenul sensibil sau cu tendinte de roseata. Fara sa stau pe ganduri pot sa spun ca este in top 5 seruri din tot ce-am incercat de-a lungul anilor (si am incercat multe) si clar o sa il cumpar din nou pe viitor.

Stiti vreunul dintre cele doua produse? Ati incercat alte produse de la Ma:nyo?

Trimiteți un comentariu