Cateva noutati

12.9.24

Nu am avut in plan postarea asta, dar am realizat ca in ultimele doua saptamana am luat cateva produse interesante sau am inceput sa folosesc cateva produse care merita atentie si m-am gandit sa le adun intr-o postare si sa va spun mai multe despre ele. Este o combinatie de shopping si primele impresii, vedem ce iese pentru ca nu plec in cap cu vreun plan despre cum sa scriu (nu e ceva ce fac, las cuvintele sa curga).

Tratamentele Nail Envy de la OPI sunt destul de populare si de ceva vreme vin si in variante colorate. Eu mi-am luat recent varianta de sus din poza - Double Nude-y (am gasit-o la Emag la un pret super bun peste care am aplicat o reducere de 40%) pentru ca mainile mele (si unghiile) nu arata tocmai bine dupa nebunia cu bucataria. Am si varianta clasica, dar si doua nuante colorate (Powerful Pink si All Night Strong) si am de gand sa oscilez intre ele pentru cateva saptamani.

Formula de la Nail Envy este pe baza de proteina hidrolizata din grau si calciu pentru a incuraja cresterea. Se recomanda aplicarea a 2 straturi pe unghia curata si se adauga zilnic un alt strat - pe varianta clasica functioneaza foarte bine, la astea colorate nu prea merge sa aplici 7 zile la rand si dupa aia sa o iei de la capat, asa ca eu vad in functie de cum arata unghia si o iau de la capat la cateva zile.

Cred ca v-am povestit ca Ritual of Karma nu m-a atras deloc pana nu am ajuns la un masaj la cei de la Urban Masaj si pe zona decolteului s-a aplicat masca din gama asta, mi-a placut cum s-a simtit pe piele si mi-a placut si mirosul, iar de ziua mea am primit cadou cateva produse exact din gama asta cu ceai alb si floare de lotus. Am inceput sa le folosesc (atat formula uleiului, cat si mousse-ul si lotiunea de corp sunt noi la Rituals), dar mirosul mi se pare un pic prea puternic - desi imi place mult - pentru ficatul meu sensibil. Sper cand se mai raceste putin vremea sa le simt altfel si sa ma pot bucura complet de ele.

Samponul din gama Xpander de la Fudge (a trecut mult timp de cand n-am mai incercat vreun produs de la brandul asta) a fost cadou la o comanda de pe Notino si l-am folosit de 2 ori si mi-a placut mult. Am gasit pe Emag balsamul la un pret extrem de bun si l-am luat sa le folosesc impreuna. Gama este pe baza de cofeina si ginseng (care ajuta si scalpul) si este gandita pentru a oferi volum parului. Cei de la Fudge spun ca ajuta si pe partea de electrizare si ca protejeaza culoarea parului, asa ca sunt curioasa cum o sa mi se para folosite impreuna.

De anul trecut am inceput sa folosesc produse cu retinaldehida si este un ingredient care imi place mult, folosesc in continuare si 1% retinol, dar il alternez cu alte tratamente. Ce am folosit in ultimele luni este Crystal Retinal 10 de la Medik8 pe care il gasiti aici si de cateva saptamani am inceput sa folosesc noul produs de la Paula's Choice cu retinaldehida si adapinoid pe care l-am primit cu ceva vreme inainte sa se lanseze in Romania.

Ambele produse au 0,1% retinaldehida incapsulata, dar sunt diferite si vreau sa va povestesc pe larg de fiecare in parte in postari separate pentru ca nu sunt multe pareri despre produsele cu retinaldehida. Sunt produse scumpe, cu formule de ultima generatie si ingrediente de top, asa ca merita toata atentia daca sunteti la varsta la care aveti nevoie de ajutor cu semnele de imbatranire, dar vreti sa folositi produse care sa stimuleze productia de colagen si elastina, in timp ce actioneaza pe textura si uniformizarea culorii pielii.

Am inceput sa folosesc cateva produse noi si pentru buze, masca din poza asta este de la Fresh si este un produs care m-a cucerit de la prima folosire. Nu este singurul produs de la Fresh pe care l-am incercat si mi-a placut, asa ca o sa urmeze in perioada urmatoare o postare mai detaliata despre produsul asta ... si nu numai.

De la Primark am luat cateva produse, pretul lor a fost intre 10 si 20 lei si le-am cumparat din curiozitate. Sunt realista atunci cand cumpar astfel de produse, insa imi place sa vad ce e pe piata si sa incerc texturi si formule diferite. Pentru buze am luat un ulei de buze cu o formula pe baza de vitamina E, ulei de jojoba si acid hialuronic si un lip tint cu un complex de peptide, unt de shea, ulei de meadowfoam si acid hialuronic (probabil in procent minuscul tinand cont de cat costa).

Uleiul este intr-un ambalaj asemanator cu cel al glossurilor de la Kiko, insa ii lipseste stopperul si prima senzatie a fost "putin dai, putin face", textura este foarte lichida si aroma de vanilie nu se simte deloc - mi se par mai reusite uleiurile de la Essence si Catrice care costa tot cam atat (asta de la Primark par mai degraba un gloss lichid care nu face pare lucru). Lip Tintul mi se pare mult mai reusit, are o aroma subtila de pepene, se simte bine pe buze si nuanta e reusita.

Celelalte produse luate de la Primark sunt niste picaturi bronzate in nuanta Light Medium (formula este cu acid hialuronic si ulei de marula) care fac o treaba decenta, o oja perlata in nuanta Sand (arata tare bine, dar nu am apucat sa o incerc pentru ca folosesc tratamentele de care v-am spus la inceputul postarii) si o pensula cu 2 capete de calatorie (perii nu au fost taiati bine, dar e decenta pentru cei 10 lei cat costa - eu am luat-o strict pentru calatorii cand sunt limitata ca spatiu).

Ce produse noi ati incercat zilele astea?

Trimiteți un comentariu