7 intr-o saptamana #473

29.9.24

Saptamana asta a fost ... a fost. A inceput bine, a continuat mai putin bine (am avut niste probleme cu un genunchi care - ca sa fiu "ironica" - m-au cam pus in genunchi) si s-a sfarsit bine, deci sa zicem ca a fost cu de toate. Doar ca mi-a dat o stare de disconfort, atat fizic, cat si psihic, care nu mi-a placut deloc. Am incercat sa contracarez cu cateva produse de la YSL care imi plac mult, cu cateva parfumuri tomnatice ...

Primele zile ale saptamanii au fost cu drumuri, cu chestii de rezolvat, dar si cu organizare si cateva cumparaturi care chiar erau necesare. Vremea in Bucuresti zilele trecute a parut mai degraba de vara, nu de toamna, desi incep sa se vada schimbari in natura si parca ca e alt miros in aer. Trecerea asta, desi o asteptam, mi se pare greoaie anul asta si parca nu reusesc sa intru intr-un ritm cu care sa ma simt ok.

Am inceput sa folosesc mai multe produse noi, dar m-am bucurat si de altele pe care le pun la pastrare pana la vara, cum e parfumul Taj Sunset de la Escada. Tratamentul intensiv de regenerare a parului Liquid Hair de la System Professional e in topul curiozitatilor mele si de-abia astept sa vad cum ne intelegem. 

Despre dispozitivul pentru ochi de la Geske pregatesc o postare in curand pentru ca am avut timp sa-mi fac o parere, iar cu varianta Volume a tratamentului de buze de la Hyalulip am avut nevoie de timp pentru a ma intelege - la prima folosire a fost o mica poveste de groaza de care v-am povestit pe Instagram, insa cu atentie si o cantitate mica de produs treaba sta diferit.

Daca tot am fost cu organizarea bucatariei am rasfoit si cateva carti interesante pe care le am pe tema asta si am selectat cateva retete pe care vreau sa le incerc in perioada urmatoare. Le folosesc ca baza de pornire si ca inspiratie de combinat alimentele pentru ca mie nu imi place sa urmez o reteta, ci ma folosesc de intuitie si gustul propriu atunci cand fac ceva.


Sfarsitul de saptamana a fost cu timp de calitate, cu liniste, cu iubire, cu zambete, cu lenevit, cu muzica de suflet, cu arome delicioase, cu lucruri care imi fac bine mie si sufletului meu. A fost un an plin si obositor si simt tot mai mult nevoia de liniste, de activitati care sa imi mangaie simturile si care sa imi ajute mintea sa se linisteasca si simt asta mai mult decat oricand.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu