7 intr-o saptamana #462

22.9.24

A fost o alta saptamana nebuna, dar ultima dintr-un lung sir, sper ca de acum incolo sa fie mult mai liniste si sa pot sa ma concentrez pe mine, pe ceea ce imi face placere si imi bucura sufletul. Urmeaza o perioada aglomerata la munca, dar si cateva lucruri pe care de-abia le astept, asa ca sper ca o sa fie un echilibru si ca lucrurile se vor aseza frumos.

Leather Vanilla de la Cashmere Aroma este una dintre aromele mele preferate pentru casa si zilele astea m-am bucurat din plin de ea. Imi plac multe dintre parfumurile lor de camera, insa aroma asta vanilata cu note usor afumate si ceva floral rezoneaza cu mine si am deschis o alta sticla recent, desi pregatisem Cashmere Spa pe care o pastram de ceva vreme pentru perioada asta. Dar ii vine si ei vremea ...

Ca sa raman la aromele pentru casa ... am profitat de reducerile la lumanari de pe Notino de saptamana asta (azi inca mai e valabila oferta aici) si mi-am luat la un pret foarte bun cateva lumanari noi de la DW Home si Lab Candles. Am ales o singura aroma tomnatica (Apple Honey Butter), celelalte 3 sunt arome relaxante, gandite pentru simturi si am facut niste alegeri foarte reusite, imi plac toate pe care le-am pus in cos.

Au fost ultimele zile fara bucatarie (in sfarsit, am pierdut numarul lor si au fost momente cand m-a iritat rau de tot aspectul asta), m-am cam saturat de comandat mancare, nici nu am avut ce sa fac pentru ca a trebuit sa mutam niste tevi (din nou) si a fost santier, asa ca farfuriile de genul asta au fost alegerea mea, mai ales ca e sezonul smochinelor si mie imi plac mult.

Atentia la maini este in continuare o prioritate pentru mine pentru ca vad clar semne si urmari dupa nebunia asta, am folosit uleiuri, creme, masti, am incercat sa le ajut sa-si revina cat de cat. Dar am reusit sa ma tai intr-o zi si nu a fost tocmai placut. O sa dureze o perioada sa isi revina, dar o iau incet si incerc sa am rabdare.


Am avut cateva drumuri de facut saptamana asta si multe lucruri de rezolvat, dar mi-am luat timp - oricat de aglomerata am fost - sa ma bucur de perioada asta cu temperaturi respirabile, de schimbarile din natura si de cer care intotdeauna imi da niste sentimente care imi plac la nebunie. Imi place Bucurestiul, iar in perioada asta mi se pare si mai frumos.

Am dat cateva comenzi in ultimele zile pentru ca nu mai aveam de nici unele prin frigider/ dulapuri, iar una dintre comenzile on-line a fost la HSN, un brand din Spania care are produse care ne plac mult. A trecut ceva vreme de cand am comandat de la ei, am prins si perioada de reduceri, asa ca am profitat. Am luat niste sosuri, faina de ovaz cu aroma de placinta cu mere (visez la o dimineata linistita cu clatite si muzica de suflet), cacao si alte cateva produse. Daca nu ati dat niciodata comanda la ei si va tenteaza va las aici un link care va ofera 5 euro reducere la prima comanda de peste 50 euro. 

Am dat si la Sezamo o comanda si am luat cam ce iau mereu, insa am prins pe stoc sacosa Save Me la 29,99 lei in care am gasit toate produsele de mai jos. Cand dau comanda verific intotdeauna daca e si sacosa asta pentru ca mereu am nimerit produse super bune si diverse, iar de multe ori am descoperit si produse pe care nu le-as fi incercat altfel. Imi place mult conceptul asta, risipa de alimente e la cote extrem de ridicate la nivel mondial si pasii astia mici macar ajuta intr-o oarecara masura.

Am si o poza extra, n-am mai avut de mult timp, pentru ca vreau sa va arat NM Nu Muse din gama Rouge Pur Couture de la YSL, un ruj nude care imi place la nebunie si pe care l-am tot purtat in ultima vreme. V-am aratat si zilele trecute alte produse de buze in nuante nude, sunt preferatele mele si sunt cele pe care le si port aproape zilnic.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu