7 intr-o saptamana #461

15.9.24

Saptamana asta mi-a scos si mai multi peri albi decat am adunat in ultimii ani, nu stiu ce e in aer, dar - ca niciodata - tot ce avem de facut e cu complicatii, cu amanari, cu probleme care apar de nicaieri, cu nervi pe care nu prea ai cum sa ii eviti. Am zis ca trece, ca se rezolva, dar vin altele si altele ... nu sunt in cea mai buna forma, indiferent de ce am incercat sa fac pentru starea mea de bine.

Am zis la inceputul saptamanii ca iau lucrurile incet, mi-am facut un ceai, am savurat niste cookies deliciosi adusi din Amsterdam de o prietena, am scris o lista cu ce am de rezolvat si totul parea relativ in ordine ... dupa care a venit furtuna. Gandurile m-au coplesit, frustrarea mi-a dat batai de cap (pentru ca tot timpul ce e de facut depinde de cineva, care poate fi serios sau mai putin serios), nu am mai dormit ca lumea si s-au adunat.

Am folosit multe produse pentru maini in perioada asta pentru ca mainile mele chiar au nevoie de ajutor dupa tot stresul la care le am supus, am folosit multe creme hidratante, dar si masti de tip manusi. Am avut cateva in casa (Iroha si Aveeno sunt cele pe care le tot iau) si zilele trecute cand am intrat la DM am mai luat 2 variante din marca lor proprie Balea pentru ca au avut pret bun si mi s-au parut interesante.

Nu numai mainile mele au dat semne de nemultumire, de la atata praf si stres nici tenul nu a fost in cea mai buna forma. M-am intors la cateva produse cu peptide de la Paula's Choice pe care le-am mai avut in trecut si mi-au placut mult (boosterul cu peptide pentru ten si cel cu acid hialuronic si peptide pentru buze), dar si la niste seruri calmante de la Skin1004 si Manyo care m-au ajutat mult.

Cred ca am scris si saptamana trecuta ca au fost multe momente in ultimele luni cand am simtit ca n-am aer si ca toate problemele ma apasa, cand se intampla asta evadez putin si caut sa fac lucruri care imi produc placere si ma ajuta sa ma relaxez. Iar cartile fac asta pentru mine, asa ca o vizita intr-o librarie ma face intotdeauna sa zambesc. Cumpar on-line pentru ca sunt preturi mai bune, insa imi plac sa vad ce e nou si sa ma uit la carti.

Am comandat - de prea multe ori - mancare in ultimele saptamani si nu este ceva care sa-mi placa, dar asta e situatia momentan, chiar sper sa se rezolve toate si weekendul viitor sa avem o bucatarie functionala. Poke House are cateva variante de poke bowl care imi plac mult, asta cu somon si edamame e printre preferatele mele.

Am primit un colet de la Uriage care m-a facut sa zambesc si de-abia astept sa incerc produsele astea din gama Cica Daily, o gama care promite ca ajuta de la primele aplicari. Formulele par extrem de interesante: gelul contine cupru si zinc, serul dipeptide si crema reparatoare ceramide. Produsele din gama Bariederm Cica imi plac mult, asa ca am asteptari mari si de la astea 3 produse.

Am incercat pe final de saptamana sa ma concentrez pe mine, pe lucrurile care ma bucura si care ma fac sa zambesc pentru ca am simtit mai mult ca oricand ca am nevoie de asta - florile, cateii, muzica, cartile, aromele gurmande, natura, toate astea ma incarca cu energie, incerc sa le savurez si sa nu uit ca totul e trecator si ca urmeaza zile mai linistite si mai bune.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu