7 intr-o saptamana #460

8.9.24

Nu vreau sa definesc saptamana asta in nici un fel pentru ca a fost plina ... cu de toate. Nu am inceput-o tocmai bine, dar am incercat sa las tot ce nu ma ajuta in spate si sa ma concentrez pe ce conteaza, pe ce imi face bine, pe lucrurile care imi dau energie si ma bucura, de la flori pana la timpul petrecut cu oamenii care conteaza pentru mine.

Intr-o zi am simtit ca ma apasa tot ce e in jurul meu si am lasat tot ce aveam de facut (si aveam o gramada de lucruri mai mult sau mai putin urgente) si am plecat la cumparaturi si dupa aia la o plimbare lunga prin parc, inca e cald dar nu mai e caldura aia infernala care pare ca te topeste. Am fost la Primark si mi-am luat o jacheta, niste sosete, niste servetele in forma de dovleac si cateva produse de beauty de care nu aveam nevoie, dar asa am simtit in momentul ala.


Cei de la Pick'N'Dazzle au adus cateva branduri noi printre care si REN si au o cutie tematica interesanta - Radiant Skin Box - cu 2 produse de la REN (cleanserul din gama Evercalm la 50 ml si tonerul lor faimos cu AHA si BHA la 100 ml), 2 produse de la Avant (crema de ochi cu acid hialuronic si masca de fata cu quartz roz, le-am mai avut pe amandoua si mi-au placut) si un accesoriu (un buretel pentru indepartarea mastilor de pe ten). Pretul cutiei este 159 lei, o gasiti aici daca va tenteaza, iar valoarea produselor este mult mai mare.

A ajuns bucataria noua zilele astea, insa nu s-a montat inca, asa ca am iesit de cateva ori sa mananc si am profitat sa petrec timp cu oamenii cu care am ce discuta si cu care imi face placere sa vorbesc, vara asta a fost cum a fost si nu am avut timp de socializare. Nu mananc des paste, insa astea cu somon au fost delicioase.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, cu rasfat, cu timp petrecut in liniste, cu hidratare si cu smochine, cu lucruri care imi plac si care imi bucura sufletul si mintea (cartile de colorat cu catei si case imi plac la nebunie - din pacate ochii mei sunt tot mai obositi si incerc sa nu ii obosesc si mai mult, asa ca ma limitez la doar cateva minute de colorat si termin greu ceva), am iesit cu mama la plimbare si am vorbit despre vrute si nevrute. Intotdeauna am pus pret pe timpul de calitate petrecut cu cei dragi, iar in ultima vreme cu atat mai mult.

Saptamana ta cum a fost?

Trimiteți un comentariu