7 intr-o saptamana #459

1.9.24

A fost o saptamana plina si grea, s-au intamplat extrem de multe lucruri la care nu m-am asteptat, am fost mereu in lupta cu timpul, a trebuit sa ma adaptez si sa fac chestii la care nu m-am gandit vreodata ca o sa ajung sa le fac. Insa viata uneori te pune in niste situatii in care nu prea ai alternative, eu sunt genul de om care atunci cand da de o problema o infrunta direct si gaseste solutii ... asta am facut si acum, dar am incercat sa nu uit de momentele alea mici de suflet ..

La inceputul verii cand a fost situatia cu blanoasele mele care s-au dus am avut multe alte probleme (ca doar belelele nu vin singure niciodata) si una dintre ele a fost legata de bucatarie - nu am avut cand sa ne ocupam atunci cand a aparut problema, a dus la altele si in final am ajuns la o renovare totala cu schimbat mobila si multe cheltuieli. 

Asa ca ultimele zile au fost cu mancare comandata, cu multa curatenie si cu multe drumuri pentru a cumpara diverse lucruri de care aveam nevoie. Este o cheltuiala mare care a venit dupa o perioada grea si care nu mi-a picat bine deloc, dar asta e ... sper sa terminam cat mai repede si sa ne vedem de ale noastre.


Au fost multe drumuri de facut pentru ca bineinteles ca n-am scapat de neseriozitate si oameni fara cuvant, au fost multe de cumparat, dar si multe de facut efectiv, asa ca am incercat sa fiu atenta la pielea mea pentru ca de cand a inceput nebunia asta au aparut semne de deshidratare si diverse iritatii. Cred ca v-am mai spus de produsele de la Haan, imi plac mult si mi se par perfecte pentru luat in geanta.

Am incercat sa consum multe fructe si legume in perioada asta, de pe Sezamo imi plac mult strugurii Cotton Candy (cu aroma de vata de zahar) si mixul de rosii cherry de la Nasul Rosu, asa ca nu lipsesc aproape niciodata cand dau comanda la ei. Au multi furnizori noi pe site in ultima perioada, mie imi place sa descopar mici producatori locali si sa incerc produse noi.

Mi-am mai luat o pereche de Skechers, Bob Unity Sleek Waves, pentru ca i-am gasit on-line la 40% din pretul pe care il au in magazinele de la noi. Pentru mine talpa de la Skechers ramane cea mai comoda si atunci cand am mult de mers aleg mereu Skechers - am sandale, pantofi sport, ghete de iarna si de trekking de la ei si n-am fost dezamagita pana acum.

Cand am simtit ca lucrurile ma apasa si nu mai pot sa respir (si am simtit-o de multe ori in ultimele 2 saptamani) am evadat pentru cateva zeci de minute. Am noroc sa am 2 parcuri mari aproape de mine si pot ajunge repede la o plimbare. Parcul Sticlariei e salbatic si aproape gol mai tot timpul, asa ca atunci cand am nevoie sa ma adun e alegerea mea.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu