2 produse de la Color WOW

5.9.24

Sunt putine produse la care am nevoie de mult timp pentru a-mi face o parere clara, mai ales cand e vorba de ingrijirea parului. De mai bine de 3 luni am postarea asta in Draft si n-am finalizat-o, tare ma bucur ca am amanat-o pentru ca de-abia acum simt ca pot sa scriu asa cum trebuie despre produsele astea, avand toate informatiile si avand si termen de comparatie, ceea ce schimba cu totul povestea mai ales ca e vorba de un brand pe care il vedem laudat peste tot.

Color WOW a fost si inca este peste tot, preturile produselor nu sunt tocmai mici dupa parerea mea, iar asteptarile sunt mari si stiu ca multe dintre voi ati fost dezamagite de Dream Coat Supernatural Spray, un produs care promite un efect anti-electrizare si un par stralucitor. Formula anti-umiditate promite ca pastreaza hidratarea in firul de par si astfel acesta, chiar si cand se uda, nu revine la forma lui creata si de necontrolat. 

Eu am avut mai multe variante mini la 50 ml, primite in diverse pachete/ cutii si mi-a luat 1 an sa ma inteleg cu produsul asta. Cred ca am si scris la un moment dat pe blog ca nu inteleg ce e nebunia asta cu el - am citit ce scriu ei pe site, am auzit pareri, am incercat sa-l folosesc in diverse moduri si pentru mine facea ... nimic.

La un moment dat am auzit pe cineva on-line povestind despre el si zicea ca parerea initiala a fost aceeasi cu a mea, dar ca a gasit o solutie sa il faca sa functioneze: folosit singur si intr-o cantitate foarte mare. L-am incercat asa si intr-adevar am vazut o imbunatatire. Dupa spalare si o usoara uscare a parului cu prosopul, cat timp parul inca era umed, am saturat parul in produs (mult mai mult produs decat am folosit anterior) si nu am folosit nimic altceva. Se aplica pe sectiuni, se periaza parul si se activeaza de la caldura uscatorului.

La textura am simtit o diferenta care mi-a placut, l-am folosit cam la 3 - 4 spalari in functie de cum mi-am simtit parul, insa nu m-a convins total. Am incercat recent un alt produs de la un alt brand care e de 10 ori mai bun si acum stiu ca se poate mult mai bine, de-abia astept sa va povestesc despre el pentru ca e un brand pe care nu-l prea vedeti la mine.

Am vrut sa incerc si un alt produs de la brand si m-am decis sa cumpar Dream Cocktail, varianta infuzata cu kale, un tratament leave-in cu aminoacizi, extract de blue sea kale, sulf si multe tipuri de vitamina B. Formula promite ca ajuta la revitalizarea si fortificarea legaturilor interne ale parului, astfel incat se vede de la prima folosire o reducere cu pana la 50% a firelor rupte de par. Se aplica pe parul spalat si uscat cu prosopul si se activeaza de la caldura uscatorului de par.

Nu pot sa zic ca produsul asta e prost, dar nici nu mi se pare ceva de neratat si clar nu l-as cumpara din nou. Daca sunteti in cautarea unui produs care sa intareasca parul si sa ajute real cu partea de fragilitate si rupere No.Breaker de la Sebastian Professional (il gasiti aici la un pret bun) e mult peste, este un produs de care eu v-am tot povestit de cand l-am descoperit si care merita din plin.


Voi ce parere aveti despre produsele de par de la Color WOW? Va plac? Va intelegeti cu ele?

Trimiteți un comentariu