Shopping, dar smart shopping

13.8.24

Mi-am luat cateva produse in ultimele saptamani, de unele aveam nevoie, altele au fost pur si simplu un rasfat pe care am vrut sa mi-l ofer. In ultimul an am incercat sa va arat ce mi-am luat doar atunci cand a meritat pentru ca nu mi se pare ca suntem intr-o perioada in care sa aruncam cu banii sau sa facem risipa, insa nici nu sunt de acord sa renuntam la micile placeri. Pentru mine a cumpara inteligent ramane varianta care nu-mi distruge bugetul, dar care imi permite sa imi iau si ce-mi pofteste sufletul.

Ca in fiecare an de ziua mea, Pupa Milano - pentru ca sunt client si am card de fidelitate la ei - mi-a oferit 50% reducere la doua produse la alegere. M-am dus in magazin cu intentia de a-mi lua ceva din gama Spa, gama pe care o stiu si-mi place mult, insa am incercat si alte produse si mi-a placut la nebunie aroma Avocado Bio din gama Fruitlovers, o gama careia eu nu i-am dat deloc atentie cand s-a lansat. Celelalte 3 arome nu mi-au spus nimic deosebit, insa asta cu avocado imi place la nebunie.

M-am decis in final la scrub si la lotiunea de corp pentru ca mi-au placut la nebunie texturile, dar si aroma pe care nu stiu cum sa o descriu - e delicata, placuta si linistitoare. Am incercat sa va arat cat mai bine texturile, scrubul este sub forma unui gel usor care exfoliaza bland si lasa pielea hidratata, iar lotiunea de corp este usoara si laptoasa, intra repede in piele si hidrateaza exact cum promite. Ambele produse sunt un rasfat pentru piele si ma bucur ca le am si pot sa intind mana dupa ele cand vreau un mic rasfat senzorial.


Desi am avut probleme cu Cargus la livrarea coletelor de la Trendyol am vazut intamplator o oferta pentru care a meritat sa risc - coletul a ajuns repede, tot fara adresa completa, dar au completat datele dupa prima interactiune pe care am avut-o cu ei. Ce m-a facut sa dau comanda? Perechea asta de Bobs Squad Chaos in nuanta Sage pe care o voiam de ceva vreme, insa n-am vrut sa dau cat a ajuns sa coste la noi.

I-am gasit cu 50% reducere exact marimea pe care o port la Skechers si in plus aveam in cont un cupon de reducere de la nu stiu ce roata am invartit pe site, asa ca in final am dat pe ei in jur de 110 lei, ceea ce mi se pare o super afacere. Pentru mine Skechers ramane brandul cu care merg la sigur pentru ca nu am avut probleme vreodata si, oricat as merge cu incaltamintea de la ei, nu ma dor picioarele. Ma bucur extrem de tare de perechea asta, mai ales ca e una dintre cele 2 nuante pe care mi le-am dorit foarte mult.

Despre Trendyol insa am mixed feeelings, chiar daca am luat niste super chestii de la ei la preturi foarte bune. Cand a ajuns comanda asta in tara am intrat pe site sa verific adresa de livrare ca sa stiu ce spun la Cargus si am gasit o alta pereche neagra de Skechers la un super pret - mai erau 3 bucati, am dat comanda in secunda urmatoare, aveam un cupon de 25 lei pe care mi-l oferisera ei pentru intarzierea de la prima comanda si m-am entuziasmat de ce mi-am luat. Si am mai pus in cos si un alt produs pentru a ajunge la 100 lei ca sa nu platesc transport.

A doua zi am primit un rahat de mail (nu pot sa ii zic altfel) in care imi spuneau ca le pare rau ca a trebuit sa anulez comanda si ca uite 15 lei. Am intrat la ei pe chat si le-am zis ca eu n-am anulat nimic si mi se pare de cacao formularea, celalalt produs a fost expediat, incaltamintea nu. Ca isi cer scuze ca ei au anulat, ca stocuri, numai minciuni, raspund prompt si frumos, nu am ce comenta din punctul asta de vedere - am o vaga senzatie ca este o tactica pe care o practica des pentru a te agata cu un pret mic la ceva si a livra doar ce mai pui in cos, nu si "afacerea" pentru ca de multe ori ai oferte/ cupoane care se aplica la o anumita valoare. Practic voucherul initial de 25 de lei a disparut (s-a folosit la produsul care nu se livreaza), am mai luat un produs pe care nu l-as fi luat singur si mi-au dat 15 lei ca sa ma agate cu o alta comanda, ceea ce nu se va mai intampla. Sper sa ma insel eu, dar nu cred ... dar trecand peste asta, daca aveti rabdare sa cautati pe site puteti sa va luati chestii foarte misto la preturi bune. Doar ca pe mine anumite "mici" detalii ma fac sa nu vreau sa mai cheltui bani la ei.

Pe Notino am profitat de 2 super oferte si mi-am luat niste produse extrem de misto. Fondul asta de ten a fost doar 29 lei  - da, ati citit bine: fondul de ten Cover Expert de la By Terry care are pret oficial 46 de lire a fost doar 29 lei. A fost un pont pe care l-am primit si eu, am avut noroc sa gasesc nuanta buna si mi-am luat un super fond de ten pe aproape nimic. Intotdeauna sa va uitati la sectiunea de aici pentru ca mereu sunt lichidari de stoc/ extra promotii si cadouri.

Cealalta oferta de care am profitat a fost la Bobbi Brown - mi-am luat Skin Full Cover Concealer la un super pret, am profitat si de 20% reducere (am varianta mini si imi place mult) si am primit cadou un kit cu 4 produse: Crushed Oil-Infused Gloss in varianta full size in nuanta New Romantic (mai am o alta nuanta care imi place mult de tot), rimelul Smokey Eye la 3 ml si 2 baze de machiaj (travel size) pentru ten si ochi. A fost una dintre cele mai bune oferte de care am profitat in ultima vreme.

Daca tot am dat comanda si pe site era un cod de reducere care mi-a oferit 30% reducere la multe produse am profitat si am luat din gama OPI Pro Spa exfoliantul pentru cuticule (e o noutate pentru mine, il voiam de ceva vreme, dar mi s-a parut prea scump) si uleiul in format to go pe care vi l-am aratat de multe ori si pe care il am in mai multe exemplare pentru ca am cuticule foarte uscate si asta mi se pare foarte usor de folosit.

Tot pentru unghii am luat sprayul pentru uscarea rapida a unghilor de la Artdeco, v-am mai spus de produsul asta - pentru mine e cel mai bun, doar ca nu il gasesc mereu, iar uneori e si prea scump in conditiile in care se termina destul de repede. Cu codul asta a avut un pret decent asa ca mi-am luat 2 tuburi pentru ca cel pe care il am acum e pe terminate.

Periile Wet Brush sunt singurele pe care le folosesc si v-am spus de multe ori de gama Go Green, preferata mea. Si la produsele astea au cam explodat preturile, asa ca am asteptat sa prind o oferta buna ca sa pot sa imi iau noua perie pentru scalp si o varianta noua de Treatment & Shine. Prima vine intr-o singura varianta infuzata cu ulei de lavanda si are atat peri de exfoliere, cat si de masaj si imi place la nebunie, iar cea de a doua e disponibila in 4 variante, eu de obicei iau varianta cu ulei de pepene sau de cocos, insa de data asta am luat-o pe cea cu tea tree sa vad cum e. 

De obicei le iau de pe Notino, insa de data asta oferta cea mai buna a fost pe Emag, am avut si un cod suplimentar de reducere, asa ca am facut o super afacere. Intentionez sa scriu o postare despre produsele de la Wet Brush pe care le am, asa ca daca va intereseaza detalii sa stiti ca urmeaza.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este un demachiant bifazic pentru ochi de la Bielenda pe care l-am luat tot cu o super reducere de pe Notino. A fost pana in 10 lei, eu v-am mai povestit despre produsele astea (am avut mai multe variante) anii trecuti: ieftine, blande, eficiente si ochii mei sensibili le tolereaza foarte bine, asa ca nu vad sensul sa arunci banii pe altceva.

Voi de ce oferte bune ati profitat in ultima perioada?

Trimiteți un comentariu