Se poate si asa #53

29.8.24

Au trecut un pic peste 2 luni de la ultima postare cu produse consumate, asa ca m-am gandit ca e tocmai bine sa termin vara pe blog cu o postare cu produse terminate si sa scap de ambalajele goale. Nu am oprit toate produsele, dar tot s-au adunat destule. Unele mi-au placut, altele nu, am vrut sa termin produse care erau incepute de ceva vreme, dar si sa folosesc produse care imi plac si imi dau o stare de bine.

O sa incep cu protectia solara pentru ca m-am ingrozit vara asta cate arsuri solare am vazut in jurul meu si cati oameni care cred ca o piele neagra e o dovada de ... ei stiu de ce. Am terminat 3 produse pentru ten de la Skin1004, Korres si Beauty of Joseon, pentru corp insa nu am sa va arat niciunul pentru ca tot ce-am inceput am dat mai departe celor apropiati care au plecat in vacante vara asta (asa fac in fiecare an - nu consum nici eu produse aiurea si ma asigur si ca se protejeaza cand pleaca).

Am folosit multe produse pentru ten pentru ca tenul meu a fost permanent supus factorilor de stres si caldurii excesive. Spuma de curatare de la Biotrade mi-a placut mult, desi nu ma asteptam, la fel de mult mi-au placut laptele demachiant de la Apivita, spumele de curatare de la Korres si Skin1004 (am avut variante travel) si gelul de la Symbiosis pe care l-am mai avut. Am mai terminat un exfoliant de la Yves Saint Laurent (foarte parfumat) si 2 ape micelare de la Lancome si Yves Rocher.

De la Filorga am terminat o crema si o masca, de la Apivita 2 mini creme, iar de la Paula's Choice boosterele cu peptide si vitamina C pentru ten si cel cu acid hialuronic si peptide pentru buze, dar si o mini crema hidratanta cu vitamina C pe care o am si in varianta full size. Crema de la Laneige a fost o surpriza pentru mine si mi-a placut la nebunie, iar Anti Imperfection Hero de la Pupa Milano m-a salvat de multe ori vara asta (o alta surpriza mai mult decat placuta).

Pentru corp am terminat cateva produse exfoliante, cele de la Lavish si Organic Shop mi-au placut la nebunie si am deja altele in baie, in schimb produsul de la Bath & Body Works a fost o dezamagire pentru mine. Aroma Wild Sand imi place mult, dar la cat costa exfoliantul asta ma asteptam sa nu crape ambalajul in partea de sus, sa nu ramana toate particulele exfoliante pe fundul cazii si nici sa nu fie atat de greu de scos produsul din tub. In plus mereu am gasit apa in capac, nu stiu cum, nu mi s-a intamplat cu nici un alt produs, nu stiu daca altele sunt la fel pentru ca e singurul pe care l-am incercat, dar nu o sa-l mai cumpar.

Am terminat multe geluri de dus, v-am mai spus cred ca asta e vara in care am facut cele mai multe dusuri. Mi-au placut la nebunie cele de la Rituals, Korres si Lavish, dar si cele de la Tesori d'Óriente, Alviana si Treets Traditions au fost un rasfat in multe zile.

Pentru par am consumat destul de multe produse, dar a fost pe principiul "hai sa termin ce e inceput", asa ca am cateva variante de sampon si balsam de la Garnier, Yvex Rocher, Sachajuan, Pupa Milano si Aussie, dar si cateva masti de la Eva-Nyc (nu se gaseste la noi brandul asta), Wella, Joico si Amika. M-am vopsit tot cu Loncolor si am terminat mai multe variante mini de tratament Ultimate Repair de la Wella.

Am lasat la final mai multe produse combinate, insa aici ar fi putut sa fie mai multe pentru ca n-am pastrat cremele de maini (le-am aruncat pe unde le-am terminat si chiar am folosit multe vara asta pentru ca mainile mele saracele au avut de-a face cu multe), mostrele de parfum (nu stiu de ce nu am fost atenta la asta - dar nici n-am descoperit vreun parfum extraordinar) si mastile pentru ten de tip servetel.

Lactovit este singurul deodorant pe care il folosesc si am terminat mai multe recipiente, gelul de ras de la Olay a mai aparut pe blog pentru ca pe el il iau mereu, iar pentru unghii am terminat - din nou - un spray de uscare de la Artdeco si dizolvantul fara acetona de la Eveline Cosmetics (un produs ieftin si bun pe care il folosesc de ani de zile).

Mastile, mostrele la plic si altele de gen mi se par cel mai greu de pastrat, mereu curg, se lipesc se intampla ceva cu ele, asa ca tot ce-am oprit de data asta (dar au fost mai multe folosite) sunt mastile pentru maini si picioare de la L'biotica, servetelele pentru sters vopseaua de pe piele de la L'Óreal, ceva pentru par tot de la L'Oreal (candva vreau sa iau full size gama asta) si plasturii pentru ochi de la Augustinus Bader care nu m-au impresionat deloc si care mai sunt si extrem de scumpi.

Voi ati folosit multe produse vara asta?

4 comentarii

  1. Nu extrem de multe, insa am constatat că se poate și mai pe economie, adică să nu mai incep 7 mii de produse o data. Plus de asta, și eu dau mai departe, că sa nu expire ceva aiurea la mine și să folosească și altcineva care are nevoie. Multe feluri de dus, multe deodorante, am făcut o iritație nașpa de la Borotalco cu mandarine (culmea, că cel original mi se pare genial), așa că am revenit la rexona men, care mie îmi priește cel mai mult. M-am ținut de rutina de îngrijire a tenului și chiar am folosit ceva serumuri și creme . Sin fericire, am cam consumat stocurile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am incercat Borotalco, dar eu nici nu prea incerc produse noi pentru axila pentru ca zona e super sensibila si tolerez extrem de putine produse.

      Ștergere
  2. Cum ti s-au parut produsele de la Filorga? Am avut un ser din calendarul advent notino, intra repede in piele dar nu as da atatia bani pe el. Mai are si parfum la inceputul listei. Vara trecuta erau la revistele grecesti cadouri cu produsele Filorga. Am vazut produsele Bader in excursii dar pretul m-a oprit. Gelurile de dus Korres au un usor miros placut si eu imi doresc ceva mai intens si persistent. Am terminat deja cel cu ceai alb, liliac.Cel cu cimbru nu am simtit nici un miros eu obisnuita cu cel de la BBW cel de maini. Eu am avut scrub de la BBW champagne toast si nu am scapat rau de el in cada. Nu imi place forma ambalajului pentru ca se pierde produs dar asta e, l-am testat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De gama cu oxigen am scris anii trecuti pe blog, masca am mai avut-o, mi-a placut mult - nu stiu daca se mai produce, tot ce-am incercat din gama asta cu oxigen mi s-a parut super ok si produsele au preturi mai accesibile decat cele din alte game ale lor. Preturile produsele sunt mari pentru ceea ce ofera la multe dintre game, personal as prefera sa nu aiba parfum ... dar stii cum e, tine de preferinte.

      Ștergere