On repeat ... vara asta

20.8.24

Postarea ar putea fi incadrata la ... cele mai folosite produse din ultimele saptamani, daca as avea o asemenea categorie pe blog, dar nu am. Asa ca pot sa le incadrez si la produse preferate pentru ca ... daca nu mi-ar fi placut nu le-as fi folosit atat de des si nu as fi inceput sa scriu despre ele. M-am gandit ca e o postare inspirata pe final de vara.

O sa incep cu Supercharged Barrier Restoring Essence Mist de la Foreo, un produs care m-a luat prin surprindere total si pe care nu cred ca l-as fi incercat daca nu il primeam. Nu stiu de ce nu am dat atentie pana acum produselor de ingrijire de la Foreo (gadgeturile le stiu bine), dar produsul asta ... l-am folosit zilnic de cand il am, l-am luat cu mine cand am plecat. Imi place la nebunie.

Formula m-a incantat din prima: 9 tipuri de peptide (printre care si peptide de cupru de care v-am tot povestit), 2% niacinamide, centella asiatica, pantenol si alantoina. Reimprospateaza imediat tenul, calmeaza si ofera stralucirea aia sanatoasa pe care toti o cautam. Il puteti comanda direct de pe siteul Foreo, din magazinul lor de pe Emag - il gasiti aici sau de aici. E scump, dar cred ca merita fiecare leu si stiti ca nu spun asta des despre multe produse.

Colectia My Me Era de la OPI a fost gandita pentru a ne scoate din anonimat vara asta si mie mi se pare ca fiecare culoare e una care nu are cum sa nu te faca sa zambesti. Pe unghiile mele ojele de la OPI, indiferent ca vorbim de formula clasica sau de Infinite Shine, tin cel putin 5-6 zile si niciodata nu sar aiurea, ci incep sa se toceasca usor la varful unghiei.

Ca si baza eu folosesc tot OPI, oscilez intre 3 variante pe care le am, iar top coatul meu preferat este cel in ambalaj negru din gama Infinite Shine. Este un pic mai scump, dar faca o treaba nemaipomenita si pentru mine e the best.

 

Protectia solara este o prioritate pentru mine tot anul, in sezonul cald insa sunt mult mai atenta pentru ca am vazut clar in ultimii ani pete noi, alunite pe care nu le aveam (cu toate produsele pe care le-am aplicat si reaplicat) si ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa-mi expun pielea la soare fara protectie.

Stickurile le folosesc pe tatuaje si pe alunitele de pe maini, mie pe ten nu imi plac si nu le folosesc asa v-am mai spus de ce, sprayurile mi se par cele mai usor de folosit pentru reaplicare chiar daca nu stiu exact cantitatea pe care o folosesc, iar de anul trecut am inceput sa iau cu mine mereu salul cu UPF 50+ de la Soari. Astept sa apara culori noi si o sa imi iau si un poncho, pentru mine manusile nu sunt o optiune, desi mi-as dori sa fie, pentru ca intotdeauna dupa vara am alunite noi pe maini.

Gustarea mea preferata de vara asta au fost boabele coapte de edamame, un aliment pe care incerc sa-l consum mai des pentru ca este bogat in proteine si fibre. Varianta asta am luat-o de aici si este preferata mea, am mai incercat cateva si mi-au placut, dar daca ar fi sa aleg ce sa consum asta ar fi alegerea mea. Exista si o varianta cu wasabi pe care vreau sa o iau pe viitor.

Parfumul Hibiscus de la Zara, de care v-am povestit la inceputul verii, a fost spre suprinderea mea unul dintre cele dupa care am intins mana des ... imi place mult, rezista decent, nu ma oboseste deloc si imi da o stare de bine care imi place mult. Cand se raceste vremea o sa dau o fuga la Zara sa vad daca gasesc ceva care sa imi placa si pentru vremea rece.


Caldura de luna trecuta a fost infernala si m-am spalat pe par extrem de des pentru ca nu am avut cum altfel, zona capului este cea in care eu transpir cel mai mult. Am inceput in ultimele luni sa folosesc o perie d-asta care stimuleaza circulatia la nivelul scalpului, dar si alte produse pentru scalp, si cred ca ajuta - nu vad ceva dramatic, dar nici nu ma asteptam la asta pentru ca nu e realista o asemenea asteptare. 

Gama Circulation de la Puressentiel a mai fost pe blog, am descoperit-o anul trecut in primavara in Franta, dupa care au aparut si la noi produsele astea doua - pe langa ele eu mai am si crema cu efect de racire. Pentru mine vara sunt o salvare, de la caldura problemele mele cu circulatia limfatica se agraveaza si nu putine au fost serile cand mi-am simtit picioarele extrem de grele si umflate. Nu fac minuni si nu va spun asta, insa ajuta mult si eu le folosesc zilnic in perioada calda, in restul anului doar cand simt nevoia.


Pe lista de produse fara de care as fi "mancata" in sezonul cald sunt cremele calmante cu ovaz coloidal. In fiecare vara am zone pe care dermatita de contact isi face de cap si reprezinta o problema grava pentru mine. Inca folosesc Bariederm de la Uriage si gelul Ag de la Ceramol, dar crema asta de la Vaseline e ultima mea descoperire si pretul mi se pare foarte bun pentru ceea ce ofera. Eu am luat-o de aici si mi-a fost de mare folos in multe zile vara asta.

Am schimbat lenjeria de pat vara asta la cateva zile pentru ca a fost infernal si am folosit de fiecare data parfumurile de rufe de la Cashmere Aroma - pielea mea sensibila nu are vreo problema cu ele, toate miros intr-un mare fel si mirosul ramane in tesatura exact cat trebuie ca sa fie o placere si un rasfat, nu ca sa deranjeze. Pe langa cele din poza, care sunt lansate anul asta, am folosit des si Rain Drops vara asta. Mi-au trimis de curand alte cateva noutati interesante, dar va spun de ele cu alta ocazie. Un alt lucru care imi place este ca blanoasele mele nu au nici ele probleme cu parfumurile astea - folosesc sprayurile de tesaturi si unde dorm ele si nu au nici un fel de reactie.

Un alt produs care imi place mult de la Cashmere Aroma este parfumul pentru camera si sunt mai multe arome care imi plac. Marrakech a fost aroma din dormitor vara asta (tine cateva luni bune un astfel de produs spre deosebire de altele care in 2 saptamani sunt gata), iar in sufragerie o buna parte in vara am avut Cote D'Azur. Cashmere Spa isi asteapta cuminte randul si am un sentiment ca o sa imi placa la nebunie.

Voi ce ati folosit repetat vara asta?

Trimiteți un comentariu