Ingrijirea de dimineata cu produse Beauty of Joseon

27.8.24

Mie dimineata nu imi place sa folosesc multe produse, nici cand e cald, nici cand e rece, e ceva ce-am mai mentionat pe blog si care nu s-a schimbat. Imi permite si tenul, unul normal fara mari probleme, sa nu intind mana dupa multe produse, asa ca azi am zis sa va arat o rutina de dimineata, simpla si eficienta, cu cateva produse de la Beauty of Joseon, un brand apreciat la noi si cu preturi accesibile. 

Beauty of Joseon este unul dintre cele mai cunoscute branduri coreene de la noi, insa la ei nu este atat de folosit precum in Europa. Brandul s-a lansat in 2013, insa istoria incepe cu dinastia Joseon care a condus Coreea in perioada 1392 - 1897. Produsele lor se gasesc in multe locuri si pe multe siteuri, eu obisnuiesc sa le iau de aici pentru ca am gasit cele mai bune oferte - codul SOLE8602 va aduce o reducere suplimentara de 5% la orice produs de pe site.

Dimineata pentru mine inseamna: curatare, toner/ esenta de preferat cu cat mai multi antioxidanti, in unele zile ser (daca simt nevoia sau tenul meu trece printr-o perioada in care are nevoie de ajutor sau vreau sa tratez o problema anume) si neaparat o crema cu protectie solara. 

Curatarea in unele zile poate sa insemne doar apa, in altele poate sa implice un produs de curatare daca tenul cere asta, iar in altele poata sa insemne o exfoliere usoara. Apricot Blossom Peeling Gel a fost cumparat din impuls sa vad cum e si nu pot sa zic ca m-a convins precum alte produse ale brandului: are o formula cu 19% apa din flori de Prunus Mume si 8% celuloza de origine vegetala, are textura de gomaj care nu agreseaza deloc pielea si face ce promite, dar ceea ce nu imi place este senzatia pe ten - am mereu impresia ca mi se formeaza mazga pe ten (e doar o impresie) si simt nevoia sa ma clatesc de mai multe ori. Produsul in sine e ok, dar textura nu e la nivelul altor produse de genul asta pe care le-am incercat si de-asta nu m-a convins, il folosesc cand simt nevoia si astept sa se termine sa "scap" de el.

Esenta hidratata cu ginseng imi place la nebunie si o folosesc aproape zilnic (cand am timp si chef fac layering cu un alt produs de genul asta si e exact ce trebuie), formula are 80% apa de ginseng si 2% niacinamide, dar si pantenol, adenozina, alantoina si fermenti, mi se pare un produs foarte bine gandit si care poate fi folosit dimineata cu succes fara sa ai senzatia ca ai mai adaugat un pas care te costa timp.

Glow Deep Serum cu 68% apa din tarate de ovaz si 2% alpha arbutin nu e la prima aparitie pe blog, l-am mai avut si mi-a placut mult, iar cand tenul meu e tern si neuniform ma intorc la el pentru ca este un produs gandit pentru a oferi luminozitate pielii. Imi place textura, imi place cum se simte si ce face, iar pretul este mai mult decat accesibil pentru formula pe care o are. 

Am fost tentata sa incerc si varianta cu ceai verde si pantenol (cea cu propolis nu ma tenteaza, cea cu ginseng asa fi incercat-o daca nu avea si snail mucin), insa m-am intors tot la produsul asta pentru ca imi place mult. Ce nu imi place este sticla transparenta (e mata si asta ajuta putin) pentru ca alpha arbutin este sensibil la lumina si caldura, dar am grija cum tin produsul si incerc sa-l folosesc repede dupa ce il deschid.

Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ a fost laudat de multe ori de mine, asa ca nu o sa insist. Imi place formula cu 30% extract de orez, extracte fermentate din cereale, multe vitamine si ingrediente benefice pentru piele, imi place textura lejera care se absoarbe imediat, ochii mei sensibili il tolereaza foarte bine, iar pretul mi se pare de vis pentru ce ofera. Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai bune produse cu SPF de pe piata si de cand l-am descoperit (tarziu pentru ca am crezut ca e doar hyped cand l-am vazut atat de laudat) il am mereu in casa si am si varianta la 10 ml pentru deplasarile scurte.

Serul cu SPF nu ma tenteaza deloc pentru ca are uleiuri esentiale in formula, stickul in schimb mi se pare foarte interesant, insa nu l-am luat pentru ca are finish mat si eu nu asta caut, in conditiile in care eu folosesc stickul pe tatuaje si pe alunitele de pe corp daca stau prea mult in soare si consider ca e cazul sa fac ceva (dar nu prea stau in soare, asta e alta poveste).

Ce ma mai tenteaza de la ei si probabil candva pe viitor o sa incerc: serul pentru ochi si ginseng si retinal, laptele cu orez si balsamul de curatare. Ce produse va plac de la Beauty of Joseon?

Trimiteți un comentariu