Deliciu de vara pentru piele

6.8.24

Nu stiu cum sunteti voi vara, dar eu incerc sa folosesc cat mai putine produse pentru ca am senzatia ca totul curge de pe pielea mea si de multe ori ma irit de la te miri ce - e o problema pe care o am de cand ma stiu pentru ca vara pielea mea sensibila este mult mai vulnerabila. V-am povestit la inceputul verii de cateva produse si arome care imi plac si pe care le folosesc, iar azi vreau sa va mai povestesc de inca una care imi place si imi place mult, imi incanta simturile si are preturi super accesibile.

Organic Shop a mai aparut pe blog, cred ca anul trecut, pentru ca am avut cateva produse pentru exfoliere de la ei care mi-au placut si pe care le-am tot folosit. E un brand cu produse bune, arome interesante, insa ambalajele sunt ieftine si nu mi se pare ca performeaza foarte bine, ca sa zic asa.

Lemon Macaron a fost o descoperire facuta anul trecut, insa am inceput sa ma bucur de aroma asta cu adevarat cand a venit caldura. Initial am avut scrubul, dupa care a urmat sufleul pentru corp si ultimul produs pe care l-am luat este gelul de dus. Prima comanda am dat-o pe siteul celor de la Loxan, care banuiesc ca sunt importatorul direct in Romania, dar ultima data am dat comanda pe Emag.

Las aici link catre magazinul lor de acolo, daca aveti Genius livrarea in Easy Box e gratuita la comenzi de minim 30 lei (pe site e la 150 lei) si, desi am avut o comanda mica, am primit cadou si o masca Eveline, deci mi se pare cea mai buna varianta de a cumpara produsele astea. Le-am vazut si in farmacii, insa nu sunt toate aromele si mie mi se par interesante aromele lansate in ultimul an, cele dinainte nu sunt chiar pe gustul meu.

Sa revin la ... Lemon Macaron, o aroma delicioasa, deloc gretoasa, perfecta pentru zilele calduroase de vara. Scrubul este pe baza de sare (dar nu este o textura ca cea a scruburilor care se separa) si cel mai bine simplu de folosit este sa fie emulsionat in palma cu putina apa, altfel poate fi cam gros, nu neaparat agresiv cu pielea, ci doar cu o textura mai densa si mai greu de intins. Formula este una simpla, cu unt de shea, asa ca nu usuca deloc pielea, iar aroma cand il folosesti ... deliciu racoros, combinatie de lamaie si menta care incanta simturile. L-am recumparat si asta spune tot.

Gelul de dus l-am luat doar pentru ca mi-a placut aroma scrubului atat de mult, nu aveam nevoie de un alt gel de dus, dar tinand cont ca e accesibil am zis ca merita sa-mi fac placerea asta si sa le folosesc impreuna. Este foarte lichid, curata bine, miroase bine, nu exceleaza la vreun capitol, dar placerea cand il folosesc e maxima.

Nu ma asteptam sa imi placa sufleul pentru corp atat de mult - textura e aerata, produsul e foarte lejer, intra imediat in piele si aroma de citrice e o placere. Desi face parte tot din gama Lemon Macaron combinatia de data asta e de lamaie si clementine si e una mai mult decat reusita. Daca nu va plac produsele care se simt pe piele si care au nevoie de timp sa se absoarba produsul asta merita incercat, mai ales ca pretul este undeva in jur de 20 lei.

Mai sunt cateva arome interesante la ei, foarte mult imi place si Bellini, Please! (o combinatie super misto de piersici si pepene, potrivita si ea pentru zilele toride) si vreau sa incerc si Matcha Mojito pe viitor. Am vazut si cateva combinatii interesante cu cocos, dar eu nu sunt fana cocos asa ca nu le-am incercat. Pe langa sufleul asta pentru corp au si spuma de corp, am vazut si acolo cateva arome care par interesante.  

Personal as prefera sa platesc cativa lei in plus si sa aiba alb capac, dar este o preferinta a mea - daca cautati ceva ieftin, delicios si care sa va ofere clipe de rasfat produsele merita incercate.

Stiti produsele astea? Ce arome va place sa folositi in zilele calduroase?

Trimiteți un comentariu