Ce-am folosit pentru par in ultima vreme

2.8.24

Produsele pentru par ocupa un loc important in viata mea pentru ca am parul lung (a trecut iar de mijloc pentru ca nu am mai ajuns sa ma tund), des si cu tendinta de ondulare. Imi place sa am grija de el, sa folosesc produse care sa-l mentina sanatos si sa nu-l agresez aiurea. Folosesc si produse de styling, dar nu multe si in general ma intereseaza partea de protectie si reparare.

Gama Ultimate Repair de la Wella este prezenta in viata mea inca de cand s-a lansat si v-am povestit aici mai multe despre produse cand le-am incercat prima data. Am si primit produse, am si cumparat pentru ca imi place ce fac pentru parul meu. Recent am incercat 2 produse noi, unul lansat recent si unul pe care voiam sa-l incerc de ceva vreme si despre ele vreau sa va spun.

Masca intens reparatoare este ultimul produs lansat in gama si am avut o varianta la 75 ml pe care am si terminat-o, produsul full size este in recipient cu capac si are 150 ml. Masca are aceeasi tehnologie brevetata si adaptativa cu AHA si Omega 9 si imi place mult cum se simte si ce face: repara din interior, dar si din exterior, ajuta la o descurcare mult mai usoara a parului, parul este mult mai neted si nu se mai increteste atat de usor si actioneaza direct pe zonele deteriorate pentru a reface legaturile din interior.

Celalalt produs pe care am vrut sa-l incerc si pe care l-am cumparat cand l-am gasit la oferta este crema Protective Leave-In care ofera si protectie UV in timp ce intareste firul de par, reduce firele de par fragile, ajuta pe partea de electrizare si face stilizarea parului mai usoara. Are aceeasi tehnologie de care am zis mai sus, e usor de folosit si imi place ce face.

Stiu ca sunt multe reclame la gama asta si de multe ori m-au enervat si pe mine, dar produsele chiar merita si e foarte important sa prevenim si sa ajutam parul inainte sa ajunga in pasul in care foarfeca este singura solutie - eu asa am facut intotdeauna si functioneaza: nu am varfuri despicate, pot sa stau o perioada lunga fara sa ma tund, parul imi creste cu rapiditate si are un aspect extrem de sanatos. Daca e in bugetul vostru gama asta si aveti nevoie de ajutor o recomand fara sa stau pe ganduri.

Am citit mult in ultimul an despre ingrijirea parului (si nu numai) si am inceput sa folosesc cateva produse pe care le-am ignorat pana acum: perie pentru masajul scalpului (pe asta o folosesc cand imi spal parul, la prima samponare mi se pare cel mai usor - am citit mult despre microcirculatie si de-asta am decis sa incep sa folosesc o perie), dar si diferite produse pentru scalp. Cred ca o sa scriu mai multe candva referitor la asta.

Am ales serul cu peptide de la Teaology pentru ca este un brand care imi place si mi s-a parut interesant, este gandit pentru a intari parul si a ajuta scalpul, formula fiind una pe baza de infuzie de ceai alb, peptide si prebiotice. Nu contine silicon si nici sulfati, se poate folosi pe parul vopsit si are si biotina. Eu v-am mai spus ce cred: aspectul parului are legatura directa cu starea noastra de sanatate si sunt multe aspecte de luat in calcul.

Se aplica cateva picaturi pe scalpul uscat si se maseaza, nu necesita clatire. Este recomand in perioadele stresante si se poate face o cura de 3 luni in cazul in care este nevoie. Nu pot sa va zic ceva despre efecte minune pentru ca, asa cum am spus, parul si scalpul meu sunt extrem de sanatoase, dar tinand cont de perioada grea pe care am avut-o am zis ca nu strica sa le ajut putin si exact asta am facut cu produsul asta.

V-am povestit la inceputul anului ca m-au luat prin surprindere cateva produse de par de la Yves Rocher si astazi vreau sa va povestesc despre 2: fluidul pentru purificarea parului Pure Detox cu moringa si fluidul pentru stralucirea parului cu otet de zmeura. Ambele se folosesc la ultima clatire a parului si, desi sunt diferite, efectul este cam acelasi: par mai usor si mai luminos.

Cel cu moringa elimina particulele care dau parului un aspect tern si, tinand cont la poluarea in care traim, e clar de ce ajuta, iar cel cu otet de zmeura ajuta mult pe partea de stralucire, parul dupa folosirea lor este mai neted si mai luminos/ stralucitor in functie de nuanta.

Am lasat la final produsele din gama Brazilian Keratin Smooth de la OGX pentru ca am redescoperit brandul dupa o pauza destul de lunga - in trecut v-am mai povestit despre produsele lor, dupa care am incercat altceva, insa am primit gama asta (si inca una, dar nu am apucat sa o incerc inca) si am folosit produsele cand mi-am simtit parul uscat. Acum produsele OGX sunt mult mai usor de gasit inclusiv in farmacii, iar preturile sunt bune.

Produsele miros foarte bine si mirosul ramane subtil in par (eu nu sunt o mare fana a mirosului de cocos, dar vara merge), gama asta este gandita pentru netezirea parului. Formula contine, pe langa proteina de keratina braziliana, unt de cacao, ulei de nuca de cocos si ulei de avocado si nu are nici parabeni si nici sulfati.

Folositi vreunul dintre produse?

Trimiteți un comentariu