7 intr-o saptamana #458

18.8.24

Am avut o saptamana ... nici nu vreau sa zic multe, o sa spun doar ca m-am bucurat extrem de tare cand a venit sfarsitul de saptamana. Am fost pusa in niste situatii care nu mi-au facut placere deloc si a trebuit sa iau niste decizii rapide pentru ca nu a existat alta varianta, asa ca am incercat sa ma concentrez pe bun, pe frumos, pe mine, pe lucrurile care ma bucura si sa echilibrez cumva ultimele zile ale saptamanii cu nebunia de la inceput.

 
Cred ca am mai zis si zilele trecute ca vara asta e vara cu cele mai multe dusuri de cand ma stiu, caldura a fost insuportabila in multe zile si din pacate eu am avut mult de umblat (lucruri care nu aveau cum sa fie amanate), iar la finalul zilei un dus lung si ceva care sa imi rasfete pielea au fost printre cele mai asteptate lucruri. Imi place mult Mehr in perioada asta, insa mai am o gama noua (pentru mine) de la Rituals pe care de-abia astept sa o incerc. 

Profit de ocazia asta sa va spun ca ieri am intrat rapid in Mega Mall sa ridic ceva si am vazut ca in 25 septembrie se deschide primul magazin Rituals de la noi. Nu am vazut vestea asta pe nicaieri, asa ca surpriza a fost si mai mare si chiar ma bucur pentru ca Rituals e unul dintre brandurile mele preferate cand e vorba de ingrijirea corpului, dar si de starea de bine.

 
Desi am descoperit ca am alergie la capsune, zilele trecute am mancat cateva pentru ca asa am avut pofta - oricum am multe zone unde dermatita si-a facut pe cap din cauza transpiratiei, asa ca m-am gandut ca 2 - 3 bube in plus ce mai conteaza? Asta e singurul aspect legat de alergia mea, nu e ceva grav, dar am avut grija sa evit de cand am descoperit problema. 

Va ziceam ca am primit de ziua mea cadou Bear 2 de la Foreo, asa ca l-am pus la treaba si sunt extrem de curioasa sa vad cum o sa ne intelegem pentru ca mi se pare foarte misto ce au facut cu gadgetul asta. O sa imi iau timp sa-l folosesc o perioada buna inainte de a emite vreo parere despre el, dar am asteptari mari.

Desi imi plac la nebunie parfumurile au fost multe zile vara asta cand nu m-am apropiat de ele din cauza sensibilitatii pielii mele si a caldurii excesive, insa mi-era dor de Taj Sunset de la Escada asa ca saptamana asta am tot intins mana dupa el si l-am savurat la fiecare purtare. Nici una dintre editiile limitate de vara de la Escada nu m-a prins, insa Taj Sunset e inca printre preferatele mele vara.

Caldura le-a afectat rau si pe blanoasele mele, pe langa problemele pe care le au din cauza varstei toata perioada asta a fost si este un stres suplimentar pentru ele, am incercat sa le protejez cat am putut, dar tot trebuie scoase afara si asta vine la pachet cu multe ... de-abia astept sa se raceasca putin si sa putem respira normal.

Sfarsitul de saptamana a fost cu timp de suflet, cu relaxare, cu discutii si rasete, a fost asa cum ar trebui sa fie multe dintre zilele noastre, dar nu sunt pentru ca suntem prinsi intr-o nebunie totala si pierdem timp pe care ar trebui sa-l petrecem altfel. Pentru mine urmeaza o perioada aglomerata cu multe lucruri de facut si incerc sa ma organizez cat mai bine incat sa-mi fie usor si sa nu ma stresez aiurea.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu