7 intr-o saptamana #457

11.8.24

Am avut o saptamana buna, dar ciudata ... e cuvantul care mi se pare ca se potriveste cel mai bine. Sunt prinsa in mijlocul unor lucruri care trebuie rezolvate, desi nu erau in vreun plan, asa ca trebuie sa ma adaptez si sa caut variante si asta a insemnat mult timp pierdut cu diverse chestii de facut. Vara asta m-a obosit rau si de-abia astept sa treaca, vreau zile mai linistite si mai racoroase.

Cred ca vara asta e vara in care am facut cele mai multe dusuri de cand ma stiu, e vara in care am folosit sampon uscat foarte des (un lucru care nu e obisnuit pentru mine - Drynamic+ de la Sebastian Professional e cumparat vara asta si imi place mult, nu incarca scalpul si ofera volum), am folosit foarte multe produse cu SPF pentru ten si nu mi-a lipsit niciodata cand am iesit din casa salul cu UPF 50+ de la Soari. Nu imi place sa aplic SPF pe brate (exceptie sunt cele 2 tatuaje de pe maini de care am mare grija) cand am lucruri rapide de facut, salul asta e subtire, racoros si ma protejeaza eficient.

Rituals a lansat cateva produse noi in ultima perioada si, desi nu sunt fana uleiuri si le evit, mi-a atras atentia Body Lotion Mousse care spun ei se transforma pe piele intr-un strat uleios hranitor. Am fost in Sephora si am incercat-o, mi s-a parut interesanta, asa ca atunci cand am gasit mini setul asta la un pret foarte bun l-am luat. Daca vreti sa vedeti cum e produsul asta nou gasiti setul aici - nu lasa pelicula uleioasa, ci doar o piele neteda si hidratata.

Am incercat mai multe variante de salata in ultima vreme si asta cu pierdici la gratar si halloumi a fost delicioasa. Am adaugat germeni de ceapa rosie care au dat dulceata si niste fistic pentru partea crocanta si combinatia a fost una care ne-a placut mult, desi piersicile nu au fost atat de coapte pe cat as fi vrut eu ca sa fie de vis.

Am vazut in mai multe locuri Bubble Milk Tea de la babu si am zis sa vad cum, chiar daca evit bauturile cu zahar. Bubble Tea a tot fost laudat in ultimii ani si eu nu l-am incercat pana acum pentru ca nu m-a atras deloc. Nu am pierdut nimic, e foarte dulce si nu m-a incatat deloc - singura varianta care a fost cat de cat placuta de baut (din punctul meu de vedere) a fost cea cu taro, celelalte doua m-au lesinat. Clar nu mai am nici o curiozitate sa mai incerc vreodata.

Un moment care mi-a mers la suflet saptamana asta a fost vizita la niste prieteni si joaca cu astea 2 blanoase. Cele ce ma urmariti de la inceputuri poate va amintiti de cea blonda pentru ca este un caine salvat acum 14 ani, acum e o babuta care a albit, nu am reusit deloc sa o vad in ultimii doi ani, asa ca de-abia am asteptat. De fiecare data cand ne vedem ma pupa si vine la mangaiat si e un sentiment care imi umple sufletul.

Ieri am fugit putin din Bucuresti, am respirat aer curat, am citit si am petrecut ceva timp departe de toata nebunia din jurul nostru. Simt nevoia tot mai des sa stau in liniste, sa respir, sa imi las mintea sa se relaxeze si sa ma bucur de ce e in jurul meu, asa ca incerc sa fac asta fie si pentru cateva ore, daca mai mult nu am cum. Azi am o gramada de lucruri de facut, asa ca ziua de ieri a fost ca o incarcare cu energie.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu