7 intr-o saptamana #456

4.8.24

Saptamana mea a fost clar definita de ziua de marti cand a fost ziua mea de nastere, mi-am luat cateva zile libere si m-am bucurat de timp cu cei dragi mei. Pur si simplu am petrecut timp - fara graba, fara liste, fara vreun fel de presiune - cu oamenii care imi sunt foarte apropiati. Am fost sa ne plimbam, am fost in parc cand era foarte liniste, am fost sa mancam, am stat de vorba, am ras, am simtit pace si bucurie.


Am primit cateva buchete superbe de flori si cateva cadouri care m-au bucurat mult pentru ca sunt lucruri pe care mi le doream si pe care stiu ca o sa le folosesc. In afara de gadgetul asta pentru zona ochilor de la Geske care a fost cadou de la mama (un cadou pe care i-am spus ca mi-l doresc) am primit un Bear 2 de la Foreo si de-abia astept sa vad rezultatele in timp. Am primit si alte cadouri, dar sunt pentru mine si sufletul meu si asta m-a facut sa zambesc larg.
 
Asa cum e mereu in viata au fost si cateva lucruri si oameni care nu mi-au facut deloc placere, dar am vazut asta ca pe o ocazie de a face curatenie in jurul meu. Cand treci de o anumita varsta e mult mai simplu sa elimini ce nu iti aduce nici un folos real si nici nu mai ai chef sa gasesti scuze pentru anumite comportamente. Si eu exact acolo sunt.

Cei de la Yves Rocher au lansat rezervele de gel de dus in flacoane eco-reciclabile (mereu mi-au placut grija si initiativele lor de a proteja mediul) la 600 ml, la un pret mai avantajos, si am primit o surpriza de la ei. M-am bucurat mult cand am vazut gelul de dus cu ovaz si hrisca pentru ca am avut o varianta mica si chiar voiam sa-l iau. Pana pe 27 in gama Bain de Nature exista o oferta foarte buna (intra si produsele astea): la 2 produse cumparate al treilea costa doar 1 leu, asa ca daca vreti sa profitati e un moment bun. 

Am iesit in fiecare zi la masa in primele 3 zile din saptamana si nu obisnuiesc sa fac asta des, dar mi-a prins bine sa ma vad cu oamenii cu care am vrut si sa mancam ceva bun. Platoul asta de branzeturi a fost delicios si a fost o ocazie pentru mine sa-mi amintesc sa incerc si ce nu consum de obicei - ma refer la branza cu mucegai.


Sfarsitul de saptamana a insemnat timp departe de telefon, liniste si relaxare, discutii lungi si pline de subiecte interesante. Am citit o carte care mi-a placut mult de tot (si cand am inceput-o am crezut ca o sa fie o lectura lejera si amuzanta - s-a dovedit a fi mult mai mult), am avut un pic mai multa grija de mainile si parul meu, dar rasfatul s-a extins si la piele, mi-a prins bine saptamana asta chiar si cand mi-a aratat ce merita si ce nu merita energia si atentia mea.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu