3 produse de la Round Lab

16.8.24

M-am uitat in ultimul an la destul de multe videouri facute de asiatice legate de ingrijirea pielii (inclusiv pe parte de cercetare si formulare), am vazut clipuri din magazinele lor, m-am uitat la topuri facute la final de an si asa am aflat de cateva branduri care la noi sunt prea putin cunoscute, dar care in Coreea se vand extrem de bine si sunt in topuri de foarte mult timp. 

Pe lista mea au ajuns cateva branduri, asa ca am decis sa incep cu Round Lab si am luat 3 produse de pe Sole - va reamintesc ca pe Sole am un cod care va ofera 5% reducere la orice (se cumuleaza cu promotiile de pe site): SOLE8602. Le am de cateva luni bune si le-am tot folosit pentru ca am vrut sa scriu despre ele.

Prima mea alegere a fost Birch Juice Moisturizing Serum care promite ca ajuta pe partea de deshidratare si ca elimina senzatia de piele uscata, dar si ca restabileste echilibrul hidro-lipidic. Formula contine seva de mesteacan, extras din miez de ovaz, acid hialuronic, seva de Betula Platyphylla Japonica si extract de frunze de Eclipta Prostrata si nu are parfum, alcool si nici uleiuri esentiale.

Suna bine, nu? In teorie da, are o consistenta usoara, apoasa care nu se simte pe piele, se absoarbe repede si pielea se simte hidratata, dar de fiecare data cand l-am folosit am simtit ca nu e suficient, ca ii lipseste ceva, ca tenul meu are nevoie de inca ceva, lucru care nu mi se intampla cu produse cu formula mai slabe in serile cand tot ce vreau e hidratare. Nu e un produs prost, nu imi displace, dar nu m-a convins. 

Tonerele sunt best seller-urile brandului si am fost foarte curioasa in privinta lor: am luat Soybean Nourishing Toner in varianta full size si Dokdo Toner (produsul lor de top) la 100 ml. Imi plac si le folosesc cu placere, insa nu mi se pare ca sunt unice si ca nu exista altceva mai bun - pe scurt: mi se par superhyped. Sunt produse ok, dar nu exceleaza, asta e parerea mea.

Soybean Nourishing Toner are o textura usor laptoasa si este preferatul meu dintre cele doua. Formula contine extract de soia neagra din insula Jeongseon (un antioxidant cu efect antiinflamator), ceramide, extract de alge rosii, extract de trestie de zahar, adenozina si pantenol si am intins mana dupa el cand mi-am simtit tenul usor iritat si tot ce-am vrut a fost sa-i ofer hidratare si calmare. E singurul produs pe care l-as cumpara din nou daca as avea nevoie de un toner laptos si l-as gasi la oferta.

Dokdo Toner este atat de laudat, incat mi-a creat asteptari mari si poate d-asta nu sunt atat de incantata de el, desi produsul nu are nici o hiba ca sa zic asa. Este formulat cu apa de mare de pe insula Dokdo, bogata in 72 de minerale, are un complex patentat bazat pe enzimele Hatching EX-07 (care sunt prezentate ca o alternativa la AHA si BHA) si printre ingrediente gasim extract de alge rosii, extract de trestie de zahar, pantenol, alantoina si betaina. E lejer si nu incarca deloc tenul, dar nu m-a convins si cand spun asta ma gandesc ca am incercat alte produse care fac acelasi lucru care mi-au placut mult mai mult.

Ati incercat produse de la Round Lab? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu