Produse preferate din ultimele saptamani

16.7.24

Am adunat in postarea de astazi cateva produse care imi plac mult de tot si pe care le-am tot folosit in ultimele saptamani, unele sunt lansari noi, altele sunt produse pe care le stiu si le folosesc de ceva vreme. Probabil ca ar mai fi meritat cateva locul aici, dar asta sunt primele la care m-am gandit si m-am apucat sa scriu fara sa stau sa analizez mai mult pentru ca nu e cazul.

O sa incep cu rimelul Vamp! Lash Extender de la Pupa Milano care mi-a starnit interesul de cand am vazut ca urmeaza sa se lanseze - l-am pandit sa apara in magazine, l-am cumparat si dupa aia l-am si primit de la Pupa. E exact ce-am sperat sa fie si face ce promite: ridica, amplifica si extinde evantaiul genelor, iar ochii mei sensibili il tolereaza extrem de bine. Imi place mult de tot.

Produsul asta a fost lansat luna trecuta si a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine pentru ca nu tolerez bine filtrele sintetice si pana acum nici un SPF sintetic de la Paula's Choice nu mi s-a potrivit. Insa 5% Vitamin C Sheer Moisturizer e alta poveste, am avut emotii cand l-am primit pentru ca cu cel lansat anul trecut, Advanced, nu m-am inteles deloc, dar am stiu de la prima aplicare ca e ce trebuie si ochii mei sensibili, extrem de obositi in perioada cand l-am incercat, nu au dat nici un semn de suparare.

Textura este fluida, finishul este usor luminos si se simte foarte lejer pe ten, nu lasa nici un cast alb, insa simt un miros subtil de SPF, dar nu deranjant. In plus vorbim de o formula care nu inseamna numai protectie solara, ci mult mai mult. 5% vitamina C potenteaza efectul protectiei solare si ajuta la un aspect mai luminos si mai uniform, iar aminoacizii din alge intaresc si protejeaza pielea. Toate SPF-urile de la Paula's Choice au formule complexe si asta se vede si in pret.

Il vad potrivit pentru un ten normal si uscat, cred ca si un ten mixt se poate descurca cu el, insa nu-l recomand pentru un ten gras pentru ca tenul gras are alte nevoi. E la egalitate cu SPF-urile minerale din gamele Defense si Calm, care sunt preferatele mele de la ei, si asta spune cam tot.

In urma cu multi ani imi placeau la nebunie gelurile de dus de la Korres, insa au aparut altele si am uitat de ele, dar le-am redescoperit si m-am bucurat de ele in ultima perioada. Cele mai bune preturile la Korres le gasiti aici si daca profitati cand au oferte puteti sa luati produsele la super pret, cum am facut si eu, recomand sa urmariti pachetele cand apar (cele 1+1 sunt cele mai bune).

Preferatul meu in perioada asta este Peach Blossom, imi place la nebunie cum miroase si cum se simte pe piele, mi se pare rasfatul perfect la finalul unei zile lungi si pline. Am incercat mai multe produse de la Korres in ultimele saptamani si am descoperit cateva extrem de reusite, gelurile de dus sunt acum in topul preferintelor mele.


Cred ca v-am mai spus ca imi place la nebunie efectul dat pe unghii de Glazed N' Amused de la OPI, se poate folosi peste orice oja si arata la fel de bine. Insa o combinatie care e mai mult decat reusita si care imi place si mie mult este cu Funny Bunny tot de la OPI. Daca luna trecuta mainele mele au aratat groaznic si unghiile mi-au fost afectate de la problemele cu blanoasele mele, luna asta m-am bucurat de combinatia asta si de alte oje care imi plac.

Tenul luminos a fost intotdeauna preferatul meu, nu am vrut niciodata acoperire mare si nu mi-a placut vreodata efectul de masca, asa ca am cateva produse pentru luminozitate pe care le folosesc des si care imi plac mult. Cel mai nou este cel de la Vieve si ce imi place sa fac este sa le combin cu fondul de ten pentru un efect cat mai natural.

Periuta sonica de dinti de la Oclean a fost o reala surpriza pentru mine si imi place la nebunie, v-am povestit aici ce face si de ce mi se pare ca merita toti banii. Am fost inspirata cand am acceptat propunerea lor de a incerca un produs de pe site pentru ca de obicei refuz astfel de colaborari, daca periutele electrice nu v-au convins sa stiti ca treaba cu cele sonice e diferita.

Produsele se pot comanda direct de la ei de pe site, de aici (sper sa mai fie valabil codul de reducere din postarea de pe Instagram), dar am vazut ca sunt disponibile si la noi, cele mai bune preturi le-am gasit aici si aici. Cei de la Oclean au si modele mai sofisticate care se conecteaza la aplicatia de pe telefon, insa eu am ales un model potrivit pentru mine si am ales bine.

Despre produsele de la Puressentiel v-am mai povestit si stiti ca-mi plac mult, gama Circulation este de nelipsit din casa mea in perioada asta calda cand picioarele se umfla si caldura vine cu un disconfort care deranjeaza si da batai de cap. Am atat sprayul, cat si crema, le folosesc si separat si impreuna si mi se pare ca ajuta mult. Daca va confruntati cu senzatia de picioare grele s-ar putea sa va fie si voua de folos.


Voi ce produse preferate aveti in perioada asta?

Trimiteți un comentariu