De incercat din cutiile Pick'N'Dazzle

23.7.24

Anul asta Pick'N'Dazzle a implinit 10 ani, nu cred ca am stiut de ei de la inceput, insa sunt mai bine de 5 ani de cand am periodic produse din cutiile lor. E un concept de beauty box extrem de avantajos si poti opta pentru diverse planuri tarifare, dar si pentru diverse perioade de abonament. Poti chiar sa iti iei o singura cutie, insa e mult mai avantajos un abonament mai lung pentru ca pretul produselor scade daca e un plan mai lung.

Pe langa sistemul asta de beauty box cu abonament, aici puteti sa cititi mai multe detalii si sa vedeti ce oferte au in prezent, periodic lanseaza cutii tematice - editii limitate - care sunt super interesante si au reduceri foarte mari. Despre calendarul Advent nu va mai povestesc pentru ca vi l-am aratat in ultimii ani.

Au multe branduri cunoscute care in magazine au preturi mult mai mari, au si branduri mai putin cunoscute, poti sa iti alegi produsele sau poti sa ii lasi pe ei sa aleaga in functie de ce ai completat la profil. Sunt 4 branduri pe care le au acum in cutii care merita din plin incercate si despre ele vreau sa va spun azi, nu au toate produsele unui brand, ci o selectie din care poti alege.

Sachajuan este un brand care mie imi place mult si am incercat in trecut atat produsele pentru corp, cat si cele pentru par, ceea ce nu imi plac insa este pretul. Dar in cutiile Pick'N'Dazzle le puteti lua la niste preturi extrem de bune. Din ce-am incercat in ultima vreme mi-a placut mult masca de par, produsele se schimba periodic asa ca daca va intereseaza ceva anume si nu e pe site puteti sa urmariti pentru ca s-ar putea sa va surprinda la un moment dat.

Pe partea de ingrijire a pielii am descoperit de-a lungul anilor cateva branduri de care nu stiam mare lucru si care m-au surprins placut, Avant si Symbiosis sunt cele care mi-au venit primele in minte. De la Avant am incercat mai multe produse, acum am doar crema de ochi si crema de fata cu acid hialuronic, dar ma tenteaza sa incerc si cele 2 produse care au aparut recent pe site: gelul de curatare si exfoliantul pentru buze.

De la Symbiosis am mai avut in trecut exact astea doua produse, gelul de curatare si serul revitalizant, iar faptul ca le am si le folosesc din nou spune clar ca mi-au placut mult. Pretul pe siteul oficial mi se pare exagerat, insa in cutiile Pick'N'Dazzle sunt mai mult decat accesibile. In poza apare si dispozitivul Reduit pe care il am tot dintr-o cutie de acum ceva vreme, dar care insa in momentul asta nu mai e disponibil.

Am lasat la final cea mai recenta descoperire de la ei, parfumurile de la Sentier. V-am povestit despre ele in postarea de aici, intre timp am incercat si un discovery kit luat direct de pe siteul Sentier pentru ca am fost curioasa. Imi plac la fel de mult, sunt extrem de reusite, nu exceleaza la capitolul rezistenta pe piele. Nu as plati pretul intreg pe ele, insa variantele astea de 10 ml sunt exact ce trebuie si au pret super bun la Pick'N'Dazzle.

Inchei cu cateva recomandari de produse care mi-au placut, dar pe care nu le-am inclus in postarea asta: produsele de machiaj de la Paese, blushurile si glossurile de la Teeez, fardurile metalice de la Phase Zero, mastile de la StarSkin si produsele de corp de la Treets Traditions.

Ati avut vreo cutie de la Pick'N'Dazzle? Ce branduri va plac de la ei?

Trimiteți un comentariu