De dimineata

2.7.24

In ultimele zile diminetile mele nu au mai inceput atat de devreme si cu toata agitatia care a fost omniprezenta in ultimele ... multe luni. Nu mai e nevoie sa ma trezesc la 6 si ceva si sa alerg sa fac lucrurile cat mai repede, nu mai trebuie sa fiu tot timpul atenta, pe de o parte ma simt un pic mai libera, iar pe de alta ... nu pot inca sa vorbesc despre asta si poate nu o sa pot mult timp de acum inainte. Inca incerc ca procesez ca am pierdut 2 caini in 9 zile, mi se pare ireal si acum ...

Am inceput de cateva saptamani sa fac cateva exercitii scurte de respiratie dimineata pentru ca m-am simtit de multe ori coplesita de situatie si am cautat diverse lucruri care sa ma ajute, pot sa fac asta in liniste pentru ca nu trebuie sa mai sar din pat cand suna telefonul sau aud o miscare care poate sa insemne probleme cu o blanoasa. Pot sa beau o ceasca de ceai (sau una de Cola in cazul asta, obicei de care nu sunt mandra si de care trebuie sa scap pentru ca nu e vorba doar de cana asta) si sa imi intind oasele inainte sa ies la plimbarea de dimineata, care nu prea mai seamana a plimbare de ceva vreme, dar ne straduim. 

Dimineata, asa cum v-am mai zis si cu alte ocazii, ingrijirea pielii la mine e simpla: curatare (daca e cazul, tenul meu este unul care nu prea produce sebum si de multe ori e nevoie doar sa ma clatesc putin cu apa), un strat lejer de hidratare, antioxidanti si crema cu SPF. Iar cu produsele de la Paula's Choice merg la sigur de fiecare data - texturi mai mult decat placute, formule eficiente si care stiu ca livreaza ceea ce promit.

Micul dejun este unul tarziu pentru ca asa ma simt cel mai bine, am insa grija sa aleg alimente nutritive si care sa imi ajute corpul. Mi-am propus la inceputul anului sa consum cel putin 30 de grame de proteina la fiecare masa si sa cresc aportul de grasimi sanatoase si in cele mai multe dintre zile imi iese. Nu ma simt in masura sa dau sfaturi despre asta, am citit, am discutat cu oameni care stiu si am decis ca pentru mine asta e cea mai buna varianta in momentul asta din viata mea.

Cand va arat pe Stories pe Instagram ce alimente cumpar sau ce mananc o fac in ideea ca poate va inspira sa combinati altfel alimentele, poate va da idei de produse pe care poate nu le-ati incercat pana acum, la randul meu si eu ma inspir de la alti oameni si asta m-a ajutat sa fac niste alegeri mai bune.

In dimineata asta am ales sa port Coach Floral dupa care n-am mai intins de mult timp mana, desi este un parfum care imi place si imi da o stare de bine. Il am de multi ani si cand se incalzeste vremea imi place sa ma bucur de el si de alte parfumuri pe care le port doar in perioada de primavara/ vara. Nu cred ca o sa fac vreo achizitie de parfum curand pentru ca vreau sa ma bucur de ce am deja.


Dimineata ta cum a aratat azi?

Trimiteți un comentariu