7 intr-o saptamana #455

28.7.24

Saptamana asta a trecut repede, insa a trecut cu sentimentul ca m-am miscat extrem de incet ... desi mi-au iesit niste lucruri care m-au bucurat mult am avut tot timpul senzatia ca sunt in urma si ca nu apuc sa fac lucrurile asa cum imi doresc. Cred ca e vorba doar de tot ce s-a acumulat in ultimul an si jumatate, lucruri pe care probabil acum incerc sa le procesez si sa le las sa iasa la lumina. Cred ca va fi un proces mult mai lung si din care am de invatat ...

Zilele mele au fost destul de aglomerate si am avut niste drumuri de facut, nu prea imi vine sa port nimic cand e atat de cald, dar unele zile au cerut un efort minim, asa ca am incercat si am intins mana dupa produse care stiu ca rezista si nu incarca inutil tenul. Marti dimineata am fost la masaj si era cat pe ce sa adorm atat de tare m-am relaxat, ma simt destul de obosita si nici nu reusesc sa dorm cum trebuie - pe langa caldura am visat si urat cateva nopti si asta m-a afectat, insa nu e subiect despre care sa vreau sa vorbesc acum.

 

Am inceput sa folosesc cateva produse noi, unele care le-au inlocuit pe cele pe care le-am terminat, altele noi pentru ca a invins curiozitatea. Hydro-Plump Lip Augmentation de la Hyalulip a fost un esec pentru ca, desi nu am o problema cu produsele care pisca si maresc volumul buzelor, mi s-a parut criminal si a trebuit sa ma spal dupa ce l-am aplicat. Are extract de ardei iute (mie nu imi plac ardeii iuti si nici nu mananc iute/ picant) si mi-au luat buzele foc, mi s-a inrosit pielea din jurul gurii, clar nu e de mine.

Am facut cateva cumparaturi in ultima perioada, de unele am apucat sa va spun cate ceva pe Instagram, insa de altele nu. Am dat pe banii mei o comanda la Trendyol sa vad ce si cum si printre lucrurile pe care le-am luat a fost si sacosa asta de rafie pentru vara de la Pieces, un brand care mie imi place mult - am dat in jur de 25 de lei pe ea, a venit cu eticheta cu pretul pe care il vedeti. Am luat mai multe produse de la Pieces, dar si de la Mango, v-am povestit ce si cum pe Stories, nu o iau de la capat si aici. 

Dintre produsele cosmetice pe care le-am cumparat samponul uscat Drynamic+ de la Sebastian Professional imi place la nebunie. Eu transpir destul de mult in zona capului vara si, la cat de lung am parul iar, chiar nu a fost placut in ultimele saptamani. Am folosit sampon uscat des (lucru care nu e ceva normal la mine), am avut 2 de la Pupa si Yves Rocher care mi-au placut, l-am prins pe asta de la Sebastian la o oferta super buna si bine am facut ca l-am luat. Face o treaba nemaipomenita, ofera volum si nu ma mananca deloc scalpul dupa ce il folosesc.

Aveam alte planuri pentru sfarsitul de saptamana, dar nu m-am simtit deloc bine, asa ca am luat-o incet. Am dat o comanda la Sezamo cu multe fructe si legume, am stat mai mult in pat, sambata seara am fost la un masaj tarziu de 90 de minute care mi-a prins tare bine, am citit, am colorat, am ascultat muzica si a fost bine. Dupa atatea luni de agitatie si griji constante pauzele astea sunt ca o gura de aer curat si incerc sa le savurez, chiar si cand lucrurile nu se intampla asa cum le-am gandit initial.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu