7 intr-o saptamana #454

21.7.24

As zice despre saptamana asta ca a fost ... dificila si a fost asa din multe puncte de vedere. Cred ca am spus si zilele trecute ca in viata mea se inchid niste capitole si ca vin probleme din toate partile, nu probleme grave dar probleme care implica timp, efort si ceva cheltuieli neasteptate. Zic ca stau destul de bine cu moralul pentru ca le-am luat exact asa cum au venit si m-am gandit efectiv cum pot rezolva ce tine de mine.

Soarele a facut ravagii zilele astea si clar ne-a afectat pe toti, de la somn, la disconfort si la multe altele. Am inceput sa folosesc un stick nou cu SPF de la Skin1004 (l-am luat de aici - cu codul SOLE8602 e sub 40 lei) si-mi place la nebunie. E cel mai mic pe care il am, e usor de aplicat, nu se simte pe piele si e ce trebuie - eu il folosesc pe tatuaje si pe niste alunite care mi-au aparut pe mana si la care incerc sa fiu atenta.

Am primit cateva produse noi in ultima perioada si am vrut sa vi le arat pe cele de la Avon pentru ca e perioada de vacante si de festivaluri si daca cautati ceva colorat si accesibil merita sa le dati o sansa. Rimelul si rujul le-am mai avut, restul sunt noutati pentru mine. Am facut swatchuri la paleta Roses sa vedeti cum sunt fardurile pentru ca au o pigmentatie buna (cele mate sunt usor prafoase, asa cum era de asteptat de la niste farduri mate) si combinatia e una foarte reusita.

Zilele mele au oscilat intre munca (si am avut o gramada de lucruri de care a trebuie sa ma ocup), chestii de rezolvat (unele nu tocmai placute) si mici placeri pentru sufletul meu. Nu am reusit inca sa am un program cat de cat decent si care sa ma satisfaca, perioada asta de adaptare e una greoaie pentru ca e vorba de multa oboseala acumulata, au fost zile cand am simit ca cel mai bine e sa mai stau putin in pat si sa iau lucrurile cu calm.

OPI mi-a trimis cateva nuante din colectia de vara My Me Era si sunt cateva culori extrem de vesele de care chiar vreau sa ma bucur zilele urmatoare - intreaga colectie este gandita pentru a ne scoate din anonimat vara asta.

Caldura ne-a dat tuturor batai de cap si mie mi le-a dat la propriu de cate ori am plecat de acasa - am incercat sa nu ies aiurea in caldura, dar am avut drumuri de facut pe care nu am putut sa le evit. Asa ca pe langa SPF si ceva de baut am avut mereu in geanta un ventilator micut (ajuta cat de cat, nu face minuni) si Wasser Spray Aqua de la Balea pe care vi l-am mai aratat anii trecuti. La noi cred ca e intr-un ambalaj mai mare si un pic diferit, varianta asta de 75 ml mi se pare extrem de practica pentru luat in geanta.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste si cu suflet: mancare buna, timp cu zambete, discutii inteligente, o carte interesanta, un pic mai multa leneveala, muzica care iti merge direct la suflet, planuri de viitor, o lista de dorinte in mintea mea, niste arome delicioase pentru corp si incercari de a organiza niste lucruri cat mai usor posibil.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu