Pages

14.7.24

7 intr-o saptamana #453

Saptamana asta a fost una cu momente, momente frumoase si momente mai putin bune, trec printr-o perioada in care in viata mea se inchid niste cercuri si lucrurile astea vin de obicei cu experiente mai dureroase. Le inteleg, incerc sa le accept si sa le iau cum vin, dar uneori ma apasa, asa ca am incercat sa le compensez cu timp petrecut cu oamenii dragi mie.

Am petrecut mult timp cu mama in ultima saptamana pentru ca amandoua aveam nevoie de asta, am iesit la cumparaturi, am stat de vorba, ne-am plimbat prin parc si a fost tare bine. Ne-am bucurat de un apus frumos, am ras si ne-am adus aminte de multe lucruri.


Nu a fost cea mai buna saptamana a mea din punct de vedere fizic, am fost de 2 ori la masaj insa am ceva probleme cu drenajul limfatic (caldura infernala a facut situatia si mai rea) si am o durere pe picior care mi-a dat mari dureri de cap. Mi-a limitat putin actiunea si m-a facut si sa nu ma pot relaxa asa cum mi-am dorit.

Caldura in Bucuresti este infernala, noptile au fost de foc si, bineinteles, ca pielea mea a reactionat si am facut dermatita de contact pe mai multe zone. Asa ca toata saptamana am fost intre creme calmante pentru pielea iritata si antiinflamatoare pentru problema de la picior. Am dormit si prost, am mai avut si niste dureri de cap de la aerul conditionat ... de "vis".

Am consumat multe fructe si legume in perioada asta calda, dar ni s-a facut pofta de clatite intr-o dimineata, asa ca am facut cateva pe care le-am mancat cu un iaurt proteic si cu fructe de padure si au fost tare bune. In rest am mancat multe salate, in diverse combinatii (am incercat si cateva chestii noi pentru a evita sa ne plictisim) si am incercat sa ne hidratam cat mai bine.

Nu am mai dat de mult o comanda la Via Naturalia, dar am primit pe email un cod de transport gratuit si am profitat. Am luat cateva produse de la Primeal pe care le stim si ne plac (supe crema gata preparate si niste fasole pentru zilele cand nu am timp sa fac ceva, dar vrem sa mancam ok) si am luat de la Probios un cuscus din naut si linte rosie care e gata in 5 minute tot pentru zilele extrem de aglomerate. Cei de la Via Naturalia mi-au dat si un cod de reducere pentru voi, asa ca daca vreti ceva de la ei puteti sa-l folositi: CCVIA7 va ofera 7% reducere la orice comanda.

Am incercat cateva produse noi cu SPF in ultima perioada si astea doua de la Korres m-au surprins placut. Le-am luat la niste super oferte de la Dr. Max si chiar imi plac, inca sunt la oferta in pachete aici - am primit la Dr. Max in farmacie cateva taloane razuibile in campania lor de vara pe care au mai avut-o si unul dintre ele a fost cu 50% reducere la tot brandul Korres, asa ca o sa profit sa mai iau si altele produse de la ei cand ajung iar in farmacie.

 
Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare si lucrurile alea mici care ne fac viata mai frumoasa: am citit, am dormit mai mult, am ras, am mancat bine, am fost cu oamenii care conteaza pentru mine, am mangaiat catei, am stat departe de telefon si m-am bucurat de momente frumoase. Si am visat ... cu ochii deschisi ...

Saptamana voastra cum a fost?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu