7 intr-o saptamana #452

7.7.24

Saptamana asta a fost una de adaptare la noua mea realitate ... inca imi e greu sa nu ma mai uit dupa blanoasele mele mari, inca tresar noaptea cand aud un zgomot dubios, sunt inca multe lucruri cu care trebuie sa fac pace. Dar am luat-o incet si am incercat sa vin la zi cu lucrurile pe care le-am tot amanat pentru ca nu am avut timp de ele. 

Am reusit sa va arat aici una dintre cutiile de vara de la Pick'N'Dazzle, o cutie gandita pentru vara si care poate fi solutia in ceea ce priveste protectia solara daca plecati pe undeva in perioada urmatoare. Contine o pereche de ochelari de soare cu lentine UV400 si 4 produse full size: un produs cu SPF50 pentru ten si unul cu SPF30 pentru corp din gama Sol Leon de la Bottega di LungaVita, crema Hair in the Sun pentru par de la Sachajuan si un gel cu aloe vera de la Sand Therapy, iar pretul cutiei este 149 lei.

Am incercat sa petrec mai mult timp cu Alma si Tasha pentru ca tot ce s-a intamplat le-a afectat si pe ele, sunt confuze si le vad cum tot stau si se uita si probabil se intreaba si ele, asa cum ne intrebam si noi. Joi s-au facut 10 ani si 9 luni (noroc cu Facebook) de cand am salvat-o pe Alma de pe strada si nu pot sa nu ma intreb cat timp mai am si cu ele pentru ca si ea are peste 13 ani, iar Tasha are si mai mult dupa estimarile facute de veterinar.


Am primit cateva colete saptamana asta, insa nu am apucat sa ma ocup de ele asa cum trebuie, dar vreau sa va spun ca cei de la Weleda au deschis un magazin on-line pentru a fi mai aproape de cei ce iubesc produsele lor si mi-au trimis cateva produse + un cod pentru voi WELEDA10 care va ofera 10% reducere la prima comanda si este valabil pana la finalul lunii. Aici puteti sa vedeti tot ce au si care sunt preturile.

Mi-au ajuns si cateva comenzi pe care le-am dat on-line si vreau sa va spun de cea de la iHerb. Am luat cateva produse de hidratare de la Stur (electroliti si water enhancer), un condiment de la Amish Country, un parfum pentru toaleta de la Poo-Pourri si alte 2 produse de care sunt extrem de incantata: boabele de edamame de la Seapoint Farms (o gustare plina de proteine care mi-a depasit asteptarile - o gasiti aici) si o crema cu ovaz coloidal de la Vaseline (o gasiti aici, cu un pret mult mai bun decat ce foloseam de la Eucerin si care ajuta mult pielea in perioadele cu dermatita).

Vineri am fost in vizita la ferma ecologica Nasul Rosu la invitatia celor de la Sezamo, e prima invitatie la care am spus da anul asta si motivul principal a fost ca eu chiar cumpar produse eco de la Nasul Rosu si voiam sa vad ce e in spate. Mi-a placut mult, am aflat multe lucruri interesante atat despre oamenii din spate, cat si despre afacere si despre diferentele dintre anumite soiuri. Si am aflat ca cei de la Nasul Rosu au si magazinul lor Epicerie in Piata Floreasca.

Am participat la o degustare de rosii cherry (singurele rosii pe care le consum si va recomand sa puneti in cos pe Sezamo rosii candy cherry de la ei - sunt delicioase si nu se compara cu nimic din ce putem sa luam din magazine la momentul asta), am vizitat serele si am vazut ce inseamna cu adevarat munca la o ferma, a fost o experienta care mi-a placut mult (in conditiile in care eu nu am rude la tara si stiu prea putin ce inseamna cu adevarat a cultiva ceva) si mi-a intarit niste pareri.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste, cu multe ore de somn, cu plimbari, cu inghetata, cu un masaj tarziu sambata seara care mi-a prins tare bine, cu timp de suflet si pentru suflet, cu leneveala si cu multe alte lucruri de care aveam nevoie. Sunt o gramada de lucruri la care trebuie sa ma gandesc si sa-mi fac un plan de bataie pentru ca a aparut ceva care o sa imi cam dea finantele peste cap in urmatoarele saptamani (ca doar problemele cand vin ... vin in serie) si trebuie sa iau niste decizii gandite bine.

Saptamana ta cum a fost?

Trimiteți un comentariu