4 produse de la Medi-Peel

25.7.24

Ultimele luni au fost haotice, iar eu am incercat sa ma descurc cum am putut - sunt multe produse pe care le-am folosit, dar de care nu am apucat sa va povestesc nimic, incerc sa ma organizez si sa apuc sa va spun despre tot ce-a ajuns pe lista mea cu "vreau sa scriu despre asta pe blog". Iar azi e randul catorva produse de la Medi-Peel pe care mi le-am trimis Rena de la Glowrious.

Am folosit in ultimii ani mai multe produse de la acest brand si sunt cateva care mi-au placut mult, asa ca am fost extrem de curioasa sa vad ce e si cu astea, mai ales ca sunt produse de care nu stiam multe inainte sa ajunga la mine, dar sunt produse care se potrivesc foarte bine cu ceea ce caut eu de la produsele de ingrijire. Inainte sa va spun ce si cum vreau sa va spun ca cei de la Glowrious au de ceva vreme o sectiune de lichidare de stoc pe care o gasiti aici unde sunt produse cu reduceri - unele au termen mai scurt de valabilitate, unele pur si simplu nu vor mai fi disponibile.

Medi-Peel este un brand destul de cunoscut si apreciat in Coreea si are propriul departament de cercetare si dezvoltare, iar in portofoliul lor sunt peste 250 de produse. Cand am vazut cele 2 produse din gama Retinol Collagen am fost foarte curioasa sa le incerc, dar mai ales sa descopar texturile pentru ca pentru mine ingrijirea inseamna, pe langa produse eficiente si cu ingrediente care fac ce promit, placerea de a face ceva pentru sanatatea ta, placerea de a aplica pe piele un produs care iti place si care iti da o stare de bine.

Lifting Ampoule are o formula complexa care imi place la nebunie: complexul unic Retinolgel cu 6 tipuri de retinol si colagen hidrolizat, centella asiatica, madeccassoside, niacinamide, BHA, extract de camelie, acid hialuronic, vitamina E si diverse uleiuri benefice pentru ten. Textura este una cremoasa, dar lejera, se topeste pe piele si se simte ... intr-un mare fel. 

Daca va confruntati cu semne de imbatranire, pielea incepe sa-si piarda fermitatea si conturul fetei are nevoie de ajutor produsul asta ajuta cu toate aceste probleme, iar in plus o sa aiba efect si pe pete si pe porii dilatati pentru ca formula este foarte bine gandita. Il vad foarte potrivit si pentru un sensibil, il gasiti aici si pretul mi se pare extrem de bun pentru ceea ce ofera.

Lifting Cream este un produs care m-a fascinat prin aspect - in prima poza puteti sa vedeti mai bine cum vine crema, nu am fost atenta cand am facut pozele si regret putin pentru ca produsul mi se pare extrem de interesant si as fi vrut sa-l vedeti asa cum e de fapt in starea initiala (mai jos am combinat partile pentru ca asa imi place sa-l folosesc).

Dar sa revin la formula: acelasi complex unic Retinolgel cu 6 tipuri de retinol si colagen hidrolizat, complexul MadeWhite format din madeccassoside si pentil glycol care controleaza si calmeaza procesele inflamatorii, pantenol, niacinamide si vitamina B12. Produsul are o textura hibrid in 2 faze: o textura cremoasa la mijloc si un gel lejer usor, pe care le puteti combina in functie de nevoi - eu am facut direct ce vedeti mai jos si asa folosesc produsul.

Textura este foarte reusita si lejera pe piele, produsul se simte ca un adevarat rasfat si imi place cum arata tenul meu cand le folosesc. Atat serul, cat si crema au parfum pe ultima pozitie in lista de ingrediente, nu-l simt si nu ma deranjeaza deloc. Tinand cont ca e vorba de produse cu retinol e esential sa nu uitati de folosirea unui produs cu SPF (minim 30) pentru a proteja si ajuta pielea.

Si daca tot am zis de protectia solara ultimele 2 produse de care vreau sa va spun sunt Bio-Cell BB Cream si Active Silky Sun Cream. Ambele au niste formule mai mult decat interesante, iar pretul lor este sub 100 lei, mai mult decat decent pentru ceea ce ofera, asa ca am fost curioasa sa vad cum se simt pe piele si daca o sa ne intelegem.

Active Silky Sun Cream SPF50+ PA+++ are atat filtre chimice, cat si minerale si ochii mei sensibili tolereaza bine produsul ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Textura este una densa, cremoasa, hidratanta, dar matasoasa - se absoarbe mult mai repede decat credeam ca o va face si nu lasa urme albe pe ten. Finishul este unul natural, catifelat si mi se pare potrivita cam pentru toate tipurile de ten.

Formula contine 5 tipuri de peptide, adenozina, niacinamide, 3 tipuri de aminoacizi din matase si matase hidrolizata si cumva reuseste sa formeze un filtru uniform de protectie si sa mentina pielea neteda, in timp ce uniformizeaza si confera o usoara luminozitate tenului. E genul de produs dupa care intind mana cand vreau sa am o zi fara machiaj si in care sa stiu ca tenul meu este protejat, dar nu am chef sa aplic multe produse.

BB Cream-ul are si el o formula la fel de interesanta: titanium dioxide, 5 tipuri de peptide, adenozina, niacinamide, centella asiatica, adenozina, unt de shea, vitamina E si 3 tipuri de acid hialuronic. Nuanta este una universala care se adapteaza usor culorii pielii, subtonul este neutru si contine microparticule ultra-fine care difuzeaza lumina si dau tenului un aspect uniform si sanatos. 

Ceea ce face este sa acopere imperfectiunile si sa ofere un aspect luminos in timp ce calmeaza, ajuta la elasticitatea si regenerarea pielii. Merge foarte bine combinat cu produsul cu SPF de care am povestit mai sus. Acoperirea este una medie si aspectul final este unul satinat, arata si se simte natural pe ten.

Stiti vreunul dintre produse? Ati folosit alte produse de la Medi-Peel?

2 comentarii

  1. Si eu folosesc produse de la Medi- Peel , crema pt. decolteu , creme de ochi , crema lifting cu peptide ( sunt mare fan al peptidelor ) , imi plac foarte mult si iti multumesc pt. ca datorita tie le-am descoperit pe saitul Glowrious !

    RăspundețiȘtergere