3 parfumuri pe care le-am tot purtat zilele astea

11.7.24

Mi-e tot mai greu sa imi amintesc despre ce parfumuri am scris pentru ca am multe, mult mai multe decat e sanatos. Daca nu aveam blogul si tot ce presupune el in mod sigur nu aveam atatea, as fi avut tot multe pentru ca mi-au placut intotdeauna parfumurile, dar probabil ca nu as fi avut chiar atat de multe. Vreau sa cred asta ... poate ma amagesc singura. Trecand peste asta vreau sa va spun de 3 parfumuri pe care le-am tot purtat si sunt potrivite pentru vremea asta.

Clementine California de la Atelier Cologne e un citric aromat de care m-am tot bucurat in ultima perioada. L-am luat la o oferta super buna si imi place mult, am avut un discovery kit de la Atelier Cologne si singurele parfumuri pe care am vrut sa le am full size sunt asta si Vanille Insensee (pe asta il am doar in varianta de 4 ml). 

Aroma de clementine se simte extrem de bine si este foarte echilibrata, e proaspata si da o stare de bine, se combina foarte armonios cu celelalte note. E un parfum proaspat, luminos si te face sa zambesti, pe mine ma duce cu gandul la o vacanta mediteraneana si mi se pare perfect in zilele extrem de calduroase.

White Tea de la Korres a fost cumparat tot anul asta, la o super oferta de care v-am zis la momentul ala si l-am luat clar cu gandul de a-l purta in zilele calduroase de vara. E o aroma florala cu note de mosc si citrice care pare foarte promitatoare dupa aplicare, dar care dispare la scurt timp. Notele se combina foarte bine, e aerat, e usor, e ce trebuie, dar pe piele nu persista absolut deloc.

Am dat putin pe el si nu pot sa zic ca regret ca l-am luat, dar il port doar cand stiu ca il pot reaplica pentru ca astfel nu pot sa ma bucur de el. Daca as fi dat pe el peste 200 lei, cat costa in mod normal, cred ca il incadram la fail ... asa e parfumul meu de stat acasa si iesit la plimbari scurte.

Peony and Blush Suede de la Jo Malone nu este o noutate, este un parfum pe care il am de cativa ani si pe care il port doar la trecerea dintre primavara catre vara - asa il simt. E o aroma pudrata de bujori, un pic diferita de ce intalnesti de obicei, cu note subtile de piele si trandafir, nu este un parfum care place oricui si mi se pare ca miroase destul de diferit pe fiecare persoana.


Stiti vreunul dintre ele? Ce ati purtat in ultimele saptamani?

Trimiteți un comentariu