Vara asta Shine Bright cu Pupa Milano

25.6.24

Nu stiu daca va amintiti de colectia Shine Bright de vara trecuta de la Pupa Milano, insa anul asta exista o continuare/ completare a ei si despre asta vreau sa va povestesc astazi pentru ca am primit 4 dintre produse si mi se pare extrem de reusite. Postarea cu produsele de anul trecut este aici, intreaga colectie este gandita pentru zilele de vara cand vrem sa ne bucuram de texturi senzoriale si finish stralucitor, atat pe ten, cat si pe corp, fie ca vorbim de o piele bronzata sau de una fara pic de bronz.

Vedeta colectiei este paleta Golden Hour cu 10 nuante multifinish superbe in 5 texturi ultra-senzoriale: mat, satin, metalic, hypnotic glaze si top coat. Swatchurile cred ca vorbesc de la sine, culorile sunt intense si pigmentate, texturile de vis, mi se pare o paleta mai multa decat reusita si perfecta pentru vara. Am fost extrem de surprinsa de textura - absolut delos prafoasa - a nuantei Lava si imi place la nebunie Hot Flame.

Glow Mist a fost o surpriza extrem de placuta pentru mine - este un spray iluminator ce poate fi folosit atat pe corp, cat si pe par, parfumul dulce fructat mi se pare delicios, iar amestecul de microperle aurii pune in evidenta atat pielea, cat si parul. Am incercat aici sa va arat exact efectul pe piele, daca va place genul asta de produs e de incercat. Mai sunt in colectia asta si alte produse cu efect de iluminare: un ulei cu textura de gel, o lotiune si un unt.

Jeleul iluminator pentru buze a fost printre preferatele mele anul trecut si m-am bucurat mult cand am vazut ca l-au relansat, textura este de gel si formula este pe baza de acid hialuronic. Nu este deloc lipicios, imi place cum se simte pe buze, dar si cum arata. Daca va tenteaza produsul asta, dar nu vreti ceva cu sclipici in colectia Dreamscape gasiti un balsam incolor cu aceeasi textura.

O alta noutate este fardul de pleoape lichid cu finish stralucitor disponibil in 3 nuante - are o textura lejera si formula cu pigmenti si perle promite o rezistenta de durata. Nuanta din poza este 015 Sunrise Gold, mi se par extrem de reusite si celelalte doua nuante. Nu am incercat produsul decat pe mana, dar daca sunteti in cautarea unui astfel de produs merita incercat.

Cum vi se pare colectia asta? Ce produs va face cu ochiul?

Trimiteți un comentariu