Se poate si asa #52

20.6.24

Daca ieri va spuneam de cateva produse terminate care mi-au placut la nebunie si pe care le-am consumat pana la ultima picatura azi vine continuarea si sunt si printre astea o multime de produse reusite pe care le-am folosit cu placere. Nu mi se pare insa o postarea foarte echilibrata pentru ca sunt cateva categorii unde am inceput multe produse si nu am terminat nici macar unul, la fel cum sunt altele unde am terminat extrem de multe produse pe care le aveam incepute.

Curatarea tenului este clar categoria castigatoare la numarul de produse pe care le-am terminat pentru ca, asa cum am zis la inceput, aveam foarte multe incepute si mi-am propus sa le folosesc intens si sa "scap" de ele. Am dat gata 3 ape micelare de la Garnier, Bioderma si Doctor Fiterman, 2 produse pentru demachierea ochilor de la Clinique si Bielenda, mai multe uleiuri de curatare de la Yves Rocher, The Body Shop si Elizabeth Arden (am tras de ele pentru ca nu sunt mare fana uleiuri cum am mai spus de multe ori), 3 produse de tip peeling de la Uriage, Eveline si Elemis si mai multe geluri de curatare de la Avon, Paula's Choice si Apivita, dar si o apa termala de la Uriage.

Ca sa raman pe partea de ingrijire a tenului ... am terminat cateva creme de la CClimGlam, Dr.Irena Eris, Indeed Labs, o crema de ochi de la Avon si mai multe seruri de la Revuele, Skin1004, Paula's Choice, Theramid si Indeed Labs. Despre majoritatea v-am povestit, asa ca nu o sa insist, cele de la Paula's Choice si Theramid clar vor reveni in viata mea, mi-am dat seama insa ca nu mai rezonez deloc cu produsele de la Indeed Labs si m-am cam chinuit sa termin ce mai aveam de la brand.

Dupa ce-am facut pozele si am scris postarea asta mi-am dat seama ca am uitat de produsele cu SPF pe care le-am terminat si pe care le pusesem separat, dar nu am mai facut alte poze. Am terminat Defense de la Paula's Choice, Relief Sun de la Beauty of Joseon si cateva variante mini de la Apivita si Purito pe care am vrut sa le incerc si sa vad cum sunt.

Am dat gata si cateva produse de machiaj care trebuiau consumate: un fond de ten cushion de la Hera care mi-a placut mult, o baza de ochi si una de ten de la Artdeco, un corector de la Pupa Milano, un balsam de buze/ ruj de la Clinique si 2 rimeluri de la Yves Rocher si L'Oreal (ambele mi-au placut mult si ochii mei le-au tolerat foarte bine). 

Nu am oprit toate produsele pentru maini pe care le-am folosit si am si uitat sa opresc un produs de curatare pe care l-am terminat de cateva ori (de la Eveline), dar am folosit multe masti pentru ca mainile mele se resimt dupa perioada asta grea, multe produse pentru cuticule si cateva tuburi din sprayul asta  pentru urcarea rapida a unghilor de la Artdeco. Il gasiti aici daca va intereseaza, nu este cel mai ieftin, dar pentru mine functioneaza perfect.

Capitolul la care stau foarte prost la produse terminate este ingrijirea corpului si motivul nu este ca nu am folosit produse, ci ca curiozitatea m-a facut sa incep mult prea multe si imi place sa le folosesc in functie de stare, asa ca am terminat foarte putine. Dar probabil ca la urmatoarea postare de genul asta o sa recuperez.

Deodorantul asta pentru piele sensibila de la Lactovit este singurul pe care pielea mea il tolereaza, asa ca nu am mai facut teste cu alte produse si am ramas la el. Am terminat un gel de dus de la Organic Shop, un sapun lichid de la Ziaja (pe care l-am folosit si pe post de spuma pentru dus), o spuma pentru dus de la Victoria's Secret si una de la Nivea si un mini gel de dus dintr-o editie limitata de la Yves Rocher. Am oprit doar doua dintre cremele de maini terminate, insa nici una nu mi-a placut in mod special si a alunecat in poza asta si un exfoliant de buze de la Essence care nici asta nu mi-a placut.

Sunt cateva produse pentru par pe care le-am terminat, insa am multe incepute in baie si probabil ca va urma o avalansa data viitoare. Masca tratament de la Sacha Juan mi-a placut mult, la fel si cea de la System Professional si as pune pe aceeasi linie si produsele Ultimate Repair de la Wella Professionals. 

Am dat gata multe variante mini de la Rituals, Apivita, Wella, Sebastian, Sacha Juan si Nature Box, au fost ok toate. M-am vopsit cu Loncolor, asa cum fac de multa vreme si cand si cand strict la radacini am folosit Magic Retouch de la L'Oreal de care cred ca v-am povestit.

Am lasat la final sectiunea asta cu mostre/ variante mini care ar fi putut sa fie mult mai lunga, dar am pastrat doar o parte dintre ambalaje. Am incercat multe produse noi atat pentru par, cat si pentru ten, dar si multe parfumuri si un patch pentru frunte de la Dr. Hedison. As vrea sa incerc pe viitor mai multe produse din gama Metal Detox de la L'Oreal si poate si ceva din gama Chroma Absolu de la Kerastase.

Ati folosit vreunul dintre produse?

Trimiteți un comentariu