7 intr-o saptamana #450

23.6.24

Saptamana asta a fost grea si plina de durere, a insemnat sfarsitul a aproape 15 ani cu una dintre blanoasele mele si a venit dupa aproape 3 saptamani de cosmar. Stiam ca se va intampla, am fost pregatita atat cat am putut in fata mortii, insa socul te loveste oricum. E un subiect dureros, a fost o perioada care m-a secat fizic, emotional si financiar, imi va lua ceva timp sa ma pun pe picioare si sa-mi revin dupa tavalugul asta, desi e dificil pentru ca mai am o blanoasa si mai batrana care are si ea probleme si lucrurile nu arata deloc bine.

Toata energia mea a fost indreptata sprea ea pentru ca a avut nevoie de supraveghere si ajutor, asa ca dupa ce s-a intamplat m-am concentrat putin pe mine si am incercat sa ma pun un pic de picioare pentru ca am ajuns intr-o stare de epuizare care nu era deloc buna. O sa dureze ceva, dar o iau cu pasi mici.

Am fost la masaj pentru ca aveam nevoie de asta ca de aer, am ales tot Urban Masaj unde ma duc de ani de zile si am profitat de o oferta buna Happy Hour cu 40% reducere. Au o terapeuta noua din Indonezia in locatia din Austrului unde ma duc eu de obicei si mi-a placut tare mult masajul facut de ea, daca sunteti din Bucuresti si vreti sa incercati ceva pentru starea voastra de bine Melli s-ar putea sa va placa mult.

Aveam nevoie de niste lucruri asa ca am facut o vizita la Bebe Tei si am luat cateva produse, atat alimentare, cat si de ingrijire. Aveam nevoie de masti pentru maini si picioare si am ales ceva de la L'biotica (nu cred ca am incercat ceva de la ei pana acum), am luat crema Circulation de la Puressentiel de care v-am povestit anul trecut si cateva deodorante mini de la Gerovital pentru deplasarile scurte.

Nu mi-a ars de nimic in ultimele saptamani si daca ma urmariti pe Instagram probabil ati vazut ca nu prea am fost prezenta pentru ca prioritatile mele au fost altele. A ajuns editul asta interesant de la Cult Beauty pe care am dat 42 de lire si valoarea produselor este de aproape 200 de lire si vreau sa incerc produsele in perioada urmatoare. 

Este al doilea edit pe care il iau anul asta si mi se pare ca fac o treaba foarte buna cu selectia de produse, sunt cateva pe care de-abia astept sa le folosesc, dar pe care nu am vrut sa dau bani in varianta full size pentru ca nu sunt tocmai ieftine. In perioada asta au si ceva reduceri de vara pe site, iar ofertele lor mi se pare printre cele mai bune.

Moartea blanoasei mele mi-a starnit multe ganduri si emotii, ma gandesc cu groaza la animalele de pe strada care nu au pe nimeni, mai ales pe caldura asta infernala, incerc sa ajut si sa le asigur apa si mancare cat pot, pentru ca mi-am promis ca nu ma mai implic emotional cu nici un animal. Imi cunosc bine limitele si de data asta am ajuns intr-un punct pe care stiu ca e cazul sa nu-l depasesc. Nu e un gand de moment, e ceva ce stiu de mult si care acum s-a adancit, la mine la bloc apar o multime de pisici precum patatul asta si mi se rupe sufletul de ele, dar ...

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, cu timp in liniste, cu pizza, cu filme, cu colorat si cu alte lucruri de care mintea, sufletul si corpul meu aveau mare nevoie. Incerc sa gasesc un echilibru in toata nebunia asta, sa dau cat pot fara sa ma pierd pe mine in toate astea, e greu si unele zile mi se par de nedigerat, dar viata e cum e si eu incerc sa ma concentrez pe frumos si pe bine.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va descurcati cu caldura asta infernala?

Trimiteți un comentariu