3 arome delicioase pentru zile calduroase

12.6.24

Cred ca v-am mai spus de multe ori ca eu aleg aromele in functie de ceea ce simt si de ce simt ca am nevoie, dar tin clar cont de anotimp. Nu as folosi vara arome gurmande sau foarte puternice, vreau cu totul altceva si caut altceva, mai ales cand e foarte cald si am senzatia ca orice aplic curge de pe mine. Despre 3 arome potrivite pentru zilele calduroase vreau sa va povestesc astazi.

Wild Sand de la Bath & Body Works a fost o descoperire intamplatoare si am luat-o bazandu-ma pe ce scrie pe site: smochina indiana, floare de cactus si nectar cald de agave. Descriere eronata pentru ca nu e nici urma de smochina, ci are note de para, dar trecand peste asta imi place mult: pe mine miroase a escapada in desert, a aventura scaldata de soare. 

Initial am luat sprayul parfumat, dupa care am prins o oferta buna si am luat si exfoliantul si crema de corp. Am citit ca seamana cu Mojave Ghost de la Byredo si ca merge foarte bine pe layer cu Endless Sea tot de la Bath & Body Works, dar nu pot sa ma pronunt pentru ca nu imi amintesc cum miroase Mojave Ghost (desi l-am incercat) si nu stiu cum e Endless Sea. Dar trecand peste asta e o aroma care imi place mult.

Banana Split de la Lavish Care mi se pare de vis - v-am povestit de cateva ori de produsele lor, cand a fost vremea rece am folosit gama cu caramel, iar de cand s-a incalzit o folosesc pe asta. E delicioasa, nu are nimic sintetic in ea (cum se intampla cu multe arome de la branduri mai mari) si are si pret mai mult decat bun - gasiti produsele aici, mereu sunt oferte 3 la pret de 2 sau reduceri, eu asa le-am luat de fiecare data.

In poza apar doar exfoliantul si lotiunea de corp, insa am si gelul de dus si daca spun doar ca-mi place este putin spus. A ajuns in topul preferatelor mele si cand a fost oferta 2 la pret de 1 am mai cumparat 2 bucati pentru ca stiu ca o sa le folosesc in perioada urmatoare. Eu comand on-line cu ridicare din farmacie (am una aproape de mine) pentru ca sunt cele mai bune oferte.

Ultimele produse de care vreau sa va spun sunt de la Organic Shop, un brand de care v-am mai spus, care are produse foarte bune la preturi extrem de mici, dar care insa are ambalaje cam proaste si care nu atrag. Gama Lemon Macaron, exfoliant si souffle de corp, a fost cumparata impulsiv - am luat altceva, am vazut aroma asta si am zis trebuie sa o incerc.

Si bine am facut pentru ca mi-a placut mult in ultimele saptamani, imi place cum se simte pe piele si imi place aroma la nebunie, capacele recipientelor ma scot din sarite (exagerez, dar chiar lasa de dorit), dar tinand cont de cat am dat pe ele chiar nu mai are importanta. Le-am luat de aici, a fost prima data cand am cumparat de la ei si era nu stiu ce oferta aniversara, nu stiu daca e importatorul dar asa banuiesc, insa am prins niste preturi foarte bune si chiar imi face placere sa folosesc produsele. Intr-o vreme se gaseau pe la targuri produsele astea, acum chiar nu mai stiu.


Le stiti? Voi ce folositi in perioada asta?

2 comentarii