Black Friday de Romania 2013 (varianta grabita)

21.11.13

Nu stiu cum sa incep postarea asta, insa nu pricep de ce daca tot preiei ceva de afara nu respecti si data. O gramada de magazine au anuntat deja Black Friday timpuriu (stiu ca suna aiurea, dar asta e) sau o saptamana intreaga de reduceri sau preturi speciale toata luna noiembrie. Important e ca probabil unii vor face afaceri bune si-si vor cumpara niste produse pe care le doresc, restul conteaza mai putin.

Intrucat anul trecut am incercam sa sintetizez ofertele care cred ca v-ar tenta si multe dintre voi mi-ati trimis mesaje cu ce ati cumparat, anul asta o sa incerc sa fac la fel si am decis sa postez astazi ca sa aveti timp sa va informati ce magazine participa si ce oferte au. Eu nu-mi doresc nimic in mod special si nici nu ma uit dupa ceva, dar nu se stie niciodata ... intrucat pentru multe magazine 22 noiembrie este Black Friday de Romania, despre asta o sa incerc sa va povestesc astazi.

Cea mai tentanta oferta pentry mine este cea de la Makeup Shop care anunta reduceri intre 20 si 70% la peste 3500 produse si cum inca mai am o gramada de produse in wish list, ma mai gandesc daca imi cumpar sau nu ceva. Ceea ce mi se pare interesant este ca va tine 3 zile promotia si, desi se asteapta la epuizarea stocului in primele ore, ofera posibilitatea de back order cu livrare in maxim 2 saptamani (in conditiile in care produsul dorit nu mai este in stoc), tot ce aveti de facut este sa trimiteti un mail cu comanda pe comenzi@makeup-shop.ro pana duminica la ora 23:59. Va recomand pensulele de la Real Techniques daca nu le aveti si sunteti in cautare de pensule bune.

Emag, liderul de vanzari de anul trecut, a ales tot 22 in loc de 29 si probabil ca va "rupe" iar piata. Ramane sa vedem ce oferte si ce reduceri vor fi la produse. Clickshop incearca in perioada 22-24 un antrenament pentru Black Friday si anunta reduceri destul de mari care se vor apropia de cele din 29 - pana la 80%. Evomag a ales ca tot 22 sa fie vinerea neagra si anunta reduceri mari si reale. Citgrup anunta reduceri reale la toate produsele - de pana la 50% in perioada 22.11 - 02.12, asa ca daca sunteti in cautare de produse IT sau electronice aruncati o privire pe site poate gasiti ceva. Se pare ca de la categoria asta de magazine a plecat trendul cu data de 22 si probabil ca vor fi cele ce vor genera cele mai multe vanzari.

Comodo anunta reduceri intre 10 si 90% pe 22 si sunt chiar curioasa ce produse vor fi in oferta. In plus au pe site o campanie de inscriere la newsletter ce are ca premii vouchere valorice. Vreau o geanta si niste ghete! Si niste tenisi ... si la inceput spuneam ca nu ma tenteaza nimic. Fashionagenda a ales weekendul 22-24 pentru a sarbatori Black Friday si anunta reduceri substantiale si reducerile vor continua pana pe 01.12 (inclusiv la articolele de sezon). Posibil sa gasiti pe site si rochii interesante pentru perioada sarbatorilor daca sunteti in cautare de asa ceva. Zonia ne ofera Black Week - peste 250 produse cu reduceri de pana la 40%. Rubyfashion a ales tot acest weekend pentru reduceri masive, dar vom vedea maine ce se intampla.

TinaR a inceput reducerile din 14 si o tine asa pana pe 1, asa ca uitati-va pe site ca in fiecare zi vin cu ceva nou si oferta lor nu mai cuprinde de mult doar haine. Oferta lor e 2+1 si livrare gratuita la peste 2000 produse cu reduceri substantiale.


Cei de la SensoDays ofera o saptamana intreaga de reduceri (de pana la 80%) si au o gramada de produse pe site, inclusiv multe cosmetice si produse pentru ingrijire, asa ca s-ar putea sa pierd si eu ceva timp analizand si poate cumparand. Bio-cosmetics anunta mai multe campanii de reduceri care incep pe 22.11 si se termina pe 01.12: sute de produse la dublu discount, cadouri la fiecare comanda si o campanie cu MEGA discount.


Curtea veche are 2 zile speciale de reduceri: Black Friday (22) si Black Sunday (24) si anunta reduceri de pana la 80%. Chiar imi doresc niste carti de la ei, asa ca sunt curioasa ce si cum. Cei de la pentruanimale au doua zile de reduceri (Red Shopping Days - 21 si 22) cu reduceri de pana la 60%, asa ca daca vreti sa va rasfatati si prietenii necuvantatori, acum aveti ocazia.

Aveti de gand sa profitati de vreo oferta? Sunteti in cautare de ceva?

O sa incerc maine sa postez linkuri pe Facebook catre ofertele care chiar merita, asa ca fiti cu ochii cu pagina daca aveti buget de cumparaturi sau va doriti ceva si asteptati un pret bun.

Later edit: elefant si nemira au anuntat ca la noapte dau si ei startul Black Friday si se lauda cu reduceri de pana la 89%, asa ca daca sunteti in cautare de carti stiti unde sa va uitati.

13 comentarii

  1. Foarte utila aceasta postare , multumim .Eu am de gand sa profit doar daca se merita cu adevarat .Si pentru mine cea mai tentanta este tot oferta celor de la Makeup Shop .

    ps : Cum se mai simte Alma ?

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai idee daca ELF participa la Black Friday?

    RăspundețiȘtergere
  3. Anamaria, si eu am in plan vreo 2 observari atente la niste siteuri si o sa ma decid pe moment. Mai bine, insa am mai aflat de o alta problema pe care o are si inca nu stiu detalii multe, maine ma duc iar cu ea la doctor si vom vedea daca e ceva grav sau doar o sperietura.

    Andra, n-am vazut nimic pana acum, daca aflu ceva o sa anunt pe Facebook sau in postarea dinainte de 29.

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracuta de ea, sper sa fie bine si sa nu aiba nimic . O pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anamaria, va fi, nu exista alta varianta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu caut ceva anume, insa daca imi sare ceva in ochi, poate achizitionez.Oricum fara sa vreau o sa fiu pusa la curent, sotul sigur o sa cerceteze ofertele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am un voucher de la emag si ma tot chinui sa-l folosesc asa ca poate zilele astea o sa ma tenteze cu ceva...sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar sunt curioasa ce oferte sau reduceri vor avea cei de la Makeup Shop. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Adina, eu n-am prea avut timp sa ma uit, asa ca n-au existat tentatii. :)

    Gabriela, nu cred ca vor permite sa se foloseasca voucherele de Black Friday (am vazut pe un alt site de gen specificat asta), dar cine stie.

    darlyst, te-a tentat ceva pana la urma? eu m-am tot invartit pe site, dar n-am dat nici o comanda pana acum :))

    Stella, cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dap, MakeupShop cred ca are cel mai adevarat BF(exeptand ziua de 22). Urmaresc de ceva vreme site-ul si produsele, toataaa lumea le lauda (acum nu stiu cat de bune sunt, sau are legatura doar cu pretul) dar mi-am facut cont miercuri, mi-am pus in wishlist si joi spre vineri la 00:00 eram pe site... chin, ca a picat, am adormit, m-am trezit la 03:00 si am comandat 2 produse mult laudate, dar scrie la status "in asteptare".

    Joi m-am abonat la Altex si am primit ofertele pe mail; nu intentionam sa iau nimic dar mi-a picat ochii pe un mixer si pana la urma am cumparat un aparat foto prin card Avantaj...status "in asteptare".
    Acum astept 29... ma intereseaza BF Remington, Meli Melo (daca fac reduceri serioase).
    Cele mai nesimtite "oferte" sunt la SevenSins... spun 60-70% dar de fapt sunt aceleasi reduceri pe care le au in mod curent, exceptand vreo doua seturi simple care sunt mai reduse.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu, nimic. Am incercat sa intru aseara pe la 12 asa, era blocat si abia se incarca si am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihaela I., intr-un fel ma asteptam la asta ... s-a intamplat si anul trecut, cred ca asta e gandirea in tara asta ... au preluat ceva si au transformat intr-un circ.

    darlyst, azi-noapte nu mergea nimic ... desi s-a facut mare tam-tam ca-s pregatiti toti.

    RăspundețiȘtergere